Gençlik Kolları Niğde İl Başkanı Avukat İbrahim Baloğlu yaptığı konuşmada, AK Parti'nin ömrünü milletine adayan bir parti olduğunu söyledi.

AK Parti’nin Millete hizmeti ve vefayı merkeze alan, gençlerin her zaman en önde yürüdüğünü dile getiren Baloğlu, şunları kaydetti:

‘’AK Parti 14 ağustos 2001 yılında kurulan, mayasında memleket sevdası olan bir gönül hareketidir. kuruluş zamanlarında henüz 9-10 yaşlarımdan beri içinde bulunduğum bu kutlu gönül hareketinde siyasette gençlere yer vermek ustalığın şiarındandır diyen liderimiz; genel başkanımız ve cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’a dava ve yol arkadaşlığı etme şerefine eriştiğimiz için rabbimize hamd ediyorum.

Ben İbrahim Baloğlu olarak ve teşkilatım Ak Gençlik Niğde adına size şunu söylemek istiyorum, bu can bu bedende olduğu müddetçe “biz ancak rükuda eğiliriz” diyen liderimizin ardından yürüyerek, kapı-kapı dolaşarak, yeni nesillere özünde Allah rızasına ulaşmak olan davamızı anlatarak çalışacağız.

Konuşmanın ardından tek listeyle yapılan seçimde Avukat İbrahim Baloğlu gençlik kolları Niğde il başkanlığa seçildi.

Düzenlenen kongreye AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Yerel Yönetimler Başkanı Abdurrahim Sönmezler, AK Parti Gençlik Kolları MKYK üyesi Abdullah Halit Üzülmez, Ak Parti Niğde Milletvekili Yavuz Ergun, Ak Parti Niğde Milletvekili Selim Gültekin, Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, Niğde İl Genel Meclis Başkanı Bülent Küçüktuna, AK Parti Niğde İl Başkanı Ömer Kılıç, AK Parti Niğde İl Kadın Kolları Başkanı Gülsüm Temur, Niğde Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Cumali İnce, Kayseri, Aksaray, Nevşehir Gençlik Kolları Başkanları, İlçe Belediye Başkanları, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Editör: TE Bilişim