Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan Niğde'ye kazandırdığı kent meydanında incelemelerde bulunarak kapalı otopark içinde başlatılan asfaltlama çalışmalarını inceledi.

 
Niğde'yi adından söz ettiren ve bölgesinde önemli bir konuma taşımak için çaba harcayan Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan gerçekleştirdiği hizmetlerle Niğde'yi modern bir kent olma yolunda hızlı bir şekilde ileriye taşımak için çalışıyor.


 
Yapımı tamamlanma aşkamasına gelen Kent Meydanında incelemelerde bulunan Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan Kent Meydanı altında 700 araçlık kapalı otopark içerisinde başlatılan asfaltlama çalışmalarını inceleyerek talimatlarda bulundu. Kent Meydanı hakkında bilgi veren Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan kurban bayramından sonra kapalı otoparkın hizmete sunulacağını belirtti.

 
Postane ve etrafı yıkılacak
 
Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; "Müteahhidin yapacağı iş yüzde doksan dokuz bitti. Biz sadece otoparkımızın zemininin asfaltlanma işini yapıyoruz. Bir hafta on gün içerisinde otoparkın asfaltlanması işlemini tamamladıktan sonra otoparkımızı kurban bayramından sonra hizmete açmayı planlıyoruz. Yüklenici firmanın ayın 15 itibari ile geç kabul işlemleri başladı. Dolayısı ile firmanın işi kalmamış oluyor. Belediye olarak biz de otoparkın zemininin asfaltlanmasını yaptıktan sonra otoparkımız tamamlanmış olacak. Meydan projemizin birinci etabı tamamlanmış olacak. Bundan sonraki süreçte postane ve onun etrafının da yıkılmasıyla ikinci etabı tamamlamış olacağız. Dönem sonuna kadar da Valilik ve Defterdarlığın olduğu yeri meydanımıza katarsak üçüncü etabı da o şekilde tamamlamış oluruz. Planlamamız o noktada. Otoparkımız büyük geniş bir otopark. İçine girdiğimiz zaman büyükşehirlerdeki otoparklar gibi havası var buranın. Yürüyen merdiveni ile, havalandırması ile, asansörü, aydınlatması ve zemini ile dört dörtlük bir otoparkımız meydanımızın altında olmuş oldu. Niğde Belediyesi Kapalı otoparkı Niğde'mize ve tüm kullanacaklara hayırlı olsun. Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin. Faydalanacak insanlar kazasız belasız buradan faydalansınlar" dedi.


Editör: TE Bilişim