3. Niğde Günleri hazırlıkları başladı.  Organizasyonu geçen yıl olduğu gibi bu yılda başarılı bir organizasyona imza atan Niğde’nin yerli firması olan Seel Ajans yapacak.

 

Niğde Valiliği önderliğinde Niğde Dernekler Federasyonu ve Başkent Niğde Vakfı Temsilcileri  31 Ekim - 03 Kasım 2013 tarihinde Ankara Atatürk Kültür Merkezi’nde (AKM) yapılacak olan 3. Niğde Günleri konusunda Niğde’nin önde gelen organizasyon firmalarından olan Seel Ajans yetkilileri ile bir toplantı düzenledi.

 

 

Niğde Dernekleri Federasyonu başkanı Hafize Şahiner ve Başkent Niğde Vakfı Başkanı Musa Balaban yapmış oldukları ortak basın açıklamasında “2011 ve 2012 Yıllarında Ankara’da düzenlenmiş olan birinci ve İkinci Niğde Günlerinin ardından sizlerin destekleriyle 2013 Yılında 31 Ekim - 03 Kasım 2013 tarihleri arasındaki 3. Niğde Günlerini, icra edeceğiz. Geçen Yıl birincisine nazaran katılımcıların daha profesyonel davranışları ve gelen misafirlerin Niğde ile daha fazla ilgilenmeleri gözlerden kaçmazken, oldukça başarılı çalışmalara ve işlere imza atıldı. 2. Niğde günlerinin ardından tekrar çalışmalara başlamamız hız kazandı. Her yıl bu organizasyonu çok daha iyi yapabilme ve iyileştirme çalışmaları ile 3. Niğde günlerinin hazırlıklarına da başlamış olduk. 2. Niğde Günlerinde Sayın Valimiz Âlim BARUT Önderliğinde desteklerini esirgemeyen sayın Milletvekillerimiz, Sayın Belediye Başkanlarımız,  Üniversite Rektörümüz, Kaymakamlarımızın, İl Kültür Müdürlüğü, Ticaret Sanayi Odası, Esnaf Sanatkarlar Odaları Birliği, Ticaret Borsası, Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü, Sivil Toplum Örgütleri, ticari kuruluşlar, Niğde esnafı ile Kamu Kurum ve Kuruluşlarının desteğiyle yine Niğdemize yakışır bir şekilde 3. Niğde Günlerini de Ankara’da  Atatürk Kültür Merkezinde hep beraber Ankara’da ve Ülkemizin çeşitli illerinde yaşayan Niğdelilere ve Ankara halkına tanıtma imkânı bulacağımız için tüm Niğdelileri arkamızda görmekten mutluluk duyacağız” dediler.

 

3. NİĞDE GÜNLERİNİN ORGANİZASYONU

YİNE SEEL AJANS TARAFINDAN YAPILACAK

 

Hafize Şahiner ve Musa Balaban konuşmalarının devamında “03.08.2013 Tarihinde Yapılan görüşmeler ve yapılan anlaşma sonucu 3. Niğde Günleri etkinliklerinin Organizasyonunu 2. Niğde Günlerinin organizasyonu üstlenen ve işi layıkıyla yapan Niğde’nin yerel firması Seel Ajans’a tekrar vermiş bulunmaktayız. 3. Niğde Günlerinde Niğdemizin doğal ürünlerini, sanayisini, kültürünü, tarihini, yer altı zenginliklerini misafirperverliğini ve samimiyetini göstermek için bir fırsattır. 2012 Yılından 2013 yılı 3. Niğde Günleri daha başarılı olacağı umuduyla herkesi, tüm Niğdelileri AKM’de düzenlenecek olan 3. Niğde Günlerine sahip çıkmaya ve katılım göstermeye davet ediyoruz” diyerek bu organizasyonun önemine dikkat çektiler.

 

HAYDİ NİĞDE BİRLİK ZAMANI

 

Şahiner ve Balaban Türkiye’deki yatırımcıları, Turistleri ve Bürokrasiyi Niğde’ye çekmenin yolunun etkili tanıtımdan geçtiğinin altını çizerek “Niğde gerektiği gibi tanıtılırsa eminim ekonomisi güçlü bir il olma yolunda ilerleyeceğiz. Bunun yolu da siz değerli Niğde halkının bu gibi etkinliklere daha özverili ve daha ilgili davranmalarından geçiyor. İkinci Niğde günlerinde olduğu gibi üçüncü Niğde günlerinde de Niğde’ye sahip çıkalım. Niğde’yi ve Niğdelileri Ankara Atatürk Kültür Merkezi’ne Taşıyalım. 31 Ekim – 3 Kasım 2013 tarihleri arasında Niğde’nin ayak sesleri Trakya’dan, Van’dan, Ağrı’dan, Mardin’den, Akdeniz’den duyulsun. Haydi Niğde Birlik zamanı” diye konuştular.

 

 

NİĞDE’NİN VİZYONUNA GÜÇ KATACAĞIZ

 

Niğde Günlerinin Organizasyonunu yapacak olan ilimizin en büyük ajanslarından Seel Ajans Yöneticisi Serdar Güleş ise toplantıda yaptığı konuşmasında “ 31 Ekim – 3 Kasım 2013 tarihinde Ankara Atatürk Kültür Merkezi’nde yapılacak olan 3. Niğde Tanıtım Günleri etkinlerinde tekrar bu görevi bize layık görmeleri bizleri sevindirdi ve gurur verdi. 2. Niğde Günleri etkinlerinden bu güne kadar yaşadığımız tecrübeleri yenilikleri not ederek bu yıl daha başarılı ve daha güzel bir Organizasyon yapacağız. Niğde’nin en güzel şekilde tanıtılması için Niğde Valimiz önderliğinde ve İl Kültür Turizm Müdürümüzün tecrübeleri ile bu yıl 3. Niğde Günleri çok daha güzel çok daha etkili olacağına inanıyorum. Niğde’nin vizyonuna, Niğde’nin başarısına katkı olabileceğimiz ne var ise en iyisi için çalışıyoruz. Bu sebepten dolayı Niğde Dernekler Federasyonu ve Başkent Niğde Vakfı yöneticileri ile yapılan anlaşma sonucunda Seel Ajans olarak yeniden organizasyonu üstlenmiş bulunmaktayız” dedi.

 

 

Seel Ajans yaklaşık 2 yıldır Ankara da yapılan bütün illerin tanıtım günleri  etkinliklerine katılmış ve Niğde Tanıtım Günleri için farklı olarak ne yapabiliriz şeklinde fikir topladığına da dikkat çeken Serdar Güleş, “3. Niğde günlerinin daha güzel olması ve daha ilginç görüntülere sahip olması için katılımcıların daha özverili ve coşkulu olmaları gerekiyor. Bütün Niğde Halkını ve güzel ülkemizin dört bir köşesinde yaşayan tüm hemşehrilerimizi 31 Ekim – 3 Kasım 2013 tarihinde Ankara’da yapacağımız 3. Niğde Tanıtım Günleri için AKM ye davet ediyoruz” diye konuştu.

 

Editör: TE Bilişim