Bölgesel Amatör Lig 6. Grup 16. Hafta maçları oynandı. 

Oynanan 6 karşılaşmada 5 beraberlik 1 galibiyet çıktı. Bölgesel Amatör Lig 6. Grupta oynanan karşılaşmalarda Kırşehirspor Azatlıspor’u 3-1 yenerek bu haftanın en karlı takımı çıktı. Kırşehirspor aldığı galibiyet ile puanını 22’e yükseltti. Grubun ikinci devresinin sürpriz takımı Azatlıspor ise Kırşehirspor karşısında oynadığı oyun ile taktir toplarken puan kaybettiği haftada rakiplerinin berabere kalmasından dolayı avantajlı bir haftayı geride bıraktı.

Orta sıralarda mücadele eden Çankırı Belediyespor ile Kazan Belediyespor hafta sonu önemli bir karşılaşma oynadılar.Maçta kazanan çıkmaz iken bir önceki yazdığım yazıda ki gibi bu karşılaşmadan beraberlik çıktı. Çankırı Belediyespor puanını 23’e yükselterek 7.sırada ki yerini korurken Kazan Belediyespor ise puanını 25’e yükseltti.

Çıkış arayan iki takımın mücadelesinde Nevşehirspor deplasmanda Yeni Altındağ Belediyespor ile berabere kalarak iki takımda lig’de havlu atmaya hazırlanıyorlar. 30 puan ile 3.sırada yer alan Altındağ Belediyespor büyük bir fırsatı da kaçırmış oldu. Nevşehirspor karşısında galip gelse idi puanını 32’e yükselterek şampiyonluğa ortak olacaktı.

Lider Yozgatspor’a Şeker Çelmesi

Grubun lideri Yozgatspor evinde oynadığı Kayseri Şekerspor ile 0-0 berabere kalarak ikinci sırada bulunan Kırıkkalespor ile arasında ki puan farkını arttırmayı başaramadı ve bir puan fazlasıyla birinci sırada ki yerini korudu.

Kayseri Yolspor altın değerinde bir puan alarak 9. puan ile son sırada yer aldı. Düşme hattından kurtulmaya çalışan Yolspor evinde Sivas Emniyetsporgücünü ağırladı. Karşılaşma iki takımın karşılıklı golleri  ile berabere bitti.

Yıldızeli Birlikspor düşme hattında yer alan Hacılar Erciyesspor’u konuk etti. Karşılaşma iki takımında karşılıklı golleri ile 2-2 berabere biterken bu karşılaşmadan en karlı çıkan Azatlıspor oldu.