Siyaset

Vekiller Bayramda da vatandaşla idi

Abone Ol

AK Parti Milletvekilleri Alpaslan Kavaklıoğlu ve Ömer Selvi, Kurban Bayramı tatilini vatandaşlarla birlikte geçiriyor.

. Ziyaretler sırasında vekillere Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, AK Parti İl Başkanı Muzaffer Şahiner, Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ahmet Erdoğan, Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Kirazcı, Bor İlçe Başkanı Yavuz Ergun da eşlik etti.

Önceki bayram gibi Kurban Bayramını da vatandaşlarla bir araya gelmek ve gidemedikleri köylere gitmek için bir fırsata çeviren vekiller, ilk gün protokol ile bayram programlarına dâhil olurken ikinci gün ise ilçe ve belde ziyaretlerine başladılar.

AK Partililerin ilk durağında Bor ilçesi vardı. Burada AK Parti teşkilatı ile bayramlaşan AK Partililer daha sonra Ulukışla’ya geçtiler. Partinin ilçe binasında teşkilatla bayramlaşmanın ardından vekiller Ulukışla’da esnaf ziyaretleri yaptılar, vatandaşla bayramlaştılar.

Edikli’de bir süre belediye başkanı Ahmet Musalli ile görüşen AK Partililer, daha sonra birkaç gün önce Kızılca’daki kazada yaşamını yitiren Mustafa ve Nezaket İncedere’nin ailesine ve soba zehirlenmesi sonucu yaşamını yitiren iki kişinin ailelerine taziye ziyaretleri yaptılar.

Ardından da Çiftehan’a geçen Kavaklıoğlu ve Selvi, burada da kasaba esnafını ziyaret ettiler. Sık sık vatandaşları dinleyen vekiller, Çiftehan’ın ardından Çamardı ilçesine gittiler.