İlçe - Köyler

Vali Şimşek, Çiftlik İlçesine Bağlı Köylerde Vatandaşları Dinledi

Abone Ol

Hafta Sonu Çiftlik İlçesine bağlı Sultanpınarı, Asmasız, Kula ve Şeyhler köylerini ziyaret eden Vali  Yılmaz Şimşek, pandemi kuralları çerçevesinde gerçekleştirilen toplantılarda vatandaşların ilettikleri sorun, görüş ve talepleri dinledi.

İl Jandarma Komutanı J. Albay Garip Gümüş, İl Emniyet Müdürü Ömer Faruk Karataş ve ilgili kurum müdürleri birlikteliğinde ziyaretlerinin ilkini Sultapınar köyüne gerçekleştiren Vali  Yılmaz Şimşek’i Çiftlik Kaymakamı Mehmet Tığlı, Çiftlik Belediye Başkanı Serkan Güzel ve ilçedeki kurum müdürleri ile köy sakinleri karşıladı.

Sultanpınarı köyünde covid-19 tedbirleri çerçevesinde gerçekleştirilen toplantıda köy sakinlerinin kendilerine ilettikleri sorun, görüş ve talepleri dinleyen Vali   Şimşek, ilgili kurum müdürlerine sorunların biran önce çözüme kavuşturulması konusunda talimat verdi.

Sultanpınarı köyündeki toplantının ardından Asmasız Mahallesinde de vatandaşlarla bir araya gelen Vali Yılmaz Şimşek, daha sonra burada yapımı devam eden gölet şantiyesini ziyaret ederek çalışmaları yakından inceledi. Yetkililerden faaliyetler hakkında bilgi alan Vali  Şimşek, çalışanlara kolaylıklar diledi.

Eğitim, sağlık, tarım, elektrik, yol, sulama suyu gibi konu başlıklarının görüşüldüğü toplantılarda Vali  Şimşek, kendisine iletilen taleplerin bizzat takipçisi olacağını da ifade ederek misafirperverliklerinden dolayı vatandaşlara teşekkür etti.

Şantiyedeki incelemelerinin ardından beraberindeki heyetle birlikte Kula ve Şeyhler köylerini de ziyaret eden Vali  Yılmaz Şimşek, vatandaşlarla gerçekleştirilen toplantılarda, devletin her zaman vatandaşının yanında ve hizmetinde olduğu vurgusunu yaptığı konuşmasında; “Bizler devlet olarak her zaman vatandaşımızın yanındayız. Vatandaşımızın hizmetindeyiz” dedi.