Niğde Haber

Niğdeli Genel Müdür Dr. Ünal Gündoğan'a Ziyaret

Abone Ol

Niğdeli bürokrat sayısı artmaya devam ediyor. Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Genel Müdürü olarak atanan hemşerimiz Dr. Ünal Gündoğan görevine başladı.

Genel Müdür Dr. Ünal Gündoğan’ın yeni görevine başlamasının ardından, Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu, yine aynı Bakanlıkta hemşerimiz Bilim ve Teknoloji Genel Müdürü Doç. Dr. Cevahir Uzkurt, Niğde Ticaret Odası Başkanı Şevket Katırcıoğlu ve Niğde OSB Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Altunbaş hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Niğdelilerin bürokrasi de daha etkin görevlere gelmesini desteklerini belirten Ak Parti Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu ziyaret ile ilgili yaptığı açıklama da; Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Genel Müdürü olarak atanan Genel Müdür Dr. Ünal Gündoğan’ın yeni görevine başlamasının ardından, Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu, yine aynı Bakanlıkta hemşerimiz Bilim ve Teknoloji Genel Müdürü Doç. Dr. Cevahir Uzkurt, Niğde Ticaret Odası Başkanı Şevket Katırcıoğlu ve Niğde OSB Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Altunbaş hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Niğdelilerin bürokrasi de daha etkin görevlere gelmesini desteklerini belirten Ak Parti Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu ziyaret ile ilgili yaptığı açıklama da; Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Genel Müdürü olarak atanan Değerli Hemşehrimiz Dr. Ünal GÜNDOĞAN kardeşimize hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdik. Hemşerilerimizin etkin görevlere gelmesi bizleri ziyadesiyle memnun ediyor. Bu minvalde elimizden gelen katkı ve desteği sağlıyoruz.”dedi.

NİĞDE İŞ DÜNYASININ SORUNLARI BAKAN IŞIK’A ULAŞTIRILDI Yine Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu, beraberinde Niğde Ticaret Odası Başkanı Şevket Katırcıoğlu ve Niğde Organize Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Altunbaş ile birlikte Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık’ı ziyaret ettiler.

Niğde OSB’nin genişleme konuları ve Niğde İş Dünyasının sorun ve çözümlerinin masaya yatırıldığı ziyaret ile ilgili Ak Parti Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu; Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa ALTINBAŞ ve Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şevket KATIRCIOĞLU ile birlikte Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sn.Fikri IŞIK ile Bakanlıkta biraraya geldik. İş dünyamızın ve OSB'mizin genişleme konuları ve sorunları ile Bor OSB'mize ilişkin çeşitli konularda görüş alışverişlerinde bulunarak Bakanlıktan destek mekanizmalarını masaya yatırdık”dedi. Diğer yandan Ak Parti Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu, son kurulan hükümette yeni görev alan, Başbakan Yardımcısı Numan KURTULMUŞ'a ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Beşir ATALAY'a ziyarette bulundu.