Kültür Sanat

Niğde Üniversitesinde Etkinlik Dolu Hafta

Abone Ol

Niğde üniversitesi tarafından düzenlenen aralık ayı etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor. 16 Aralık Haftasında sergilenecek konferans resital ve gösterimler ile Niğde üniversitesi öğrencilerini kültür ve sanat dolu bir hafta bekliyor. Niğde üniversitesi konferans salonunda gerçekleştirilecek olan etkinliklere katılımların yoğun olması bekleniyor.

100.YILINDA ÇANAKKALE RUHU VE KAZIM KARABEKİR Niğde Üniversitesi tarafından 16 Aralık 2015 Çarşamba günü Saat 15.00’de “ 100. Yılında Çanakkale Ruhu ve Kazım Karabekir “ adlı bir konferans düzenlenecek. Niğde Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi Salon 1923 de gerçekleştirilecek konferansa, Kazım Karabekir ’in kızı Timsal Karabekir konuşmacı olarak katılacak.

NEY RESİTALİ Niğde Üniversitesi öğretim elemanlarından Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı Öğr. Gör. Nihat Ozan Köroğlu tarafından ney resitali verilecek. Resital 16 Aralık 2015 Çarşamba günü Saat16.00 da Niğde Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi Salon 1071 de gerçekleştirilecek.

TİYATRO GÖSTERİMİ" BİR AŞK KOMEDİSİ" Niğde Üniversitesi Sahne Sanatları Kulübü tarafından Bir Aşk Komedisi adlı tiyatro gösterimi yapılacak. Niğde Üniversitesi bünyesinde düzenlenen tiyatro gösterimi 15 Aralık 2015 günü saat 19.00 da Niğde Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi Salon 1923 de gerçekleştirilecek.

KAZAKİSTAN BAĞIMSIZLIK GÜNÜ KUTLAMALARI Kazakistan bağımsızlık günleri kapsamında Niğde üniversitesi tarafından Kazakistan bağımsızlık günleri kutlamaları adlı konferans düzenlenecek. Konferans 17 Aralık 2015 Perşembe günü saat 14.00 de Niğde Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi Salon 1923 de gerçekleştirilecek.

SİT DAVN ŞOV Niğde Üniversitesi bünyesinde bulunan Girişimcilik kulübü tarafından sit dav şov adlı bir gösterim düzenlenecek. 18 Aralık 2015 Cuma günü Saat 14.00 de Niğde Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi Salon 1923 de gerçekleştirilecek söyleşiye İnsan Kaynakları Eğitmeni Erim Hısım konuşmacı olarak katılacak.

BİLGE OZAN NEŞET ERTAŞ’I ANMA KONSERİ Niğde Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Müzik Eğitimi Anabilim dalı tarafından Öğr. Gör Mesut Arslan şefliğinde Bilge Ozan Neşet Ertaş’ı Anma Konseri düzenlenecek. Konser, 19 Aralık 2015 Cumartesi günü saat19.00 da Niğde Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi Salon 1923 gerçekleştirilecek.

Haber: Seda Fırın - Radyo ve Televizyon Programcılığı 2.Sınıf