Siyaset

Niğde Ülkü Ocakları Fırat Çakıroğlu için Yürüdü

Abone Ol

İzmir'de Pkk lılar tarafından katledilen Çakıroğlu için Niğde'de yürüyüş yapıldı, gıyabi cenaze namazı kılındı.

İzmir'de, Ege Üniversitesi Kampüsü'nde bölücü hainler tarafından öldürülen Fırat Yılmaz Çakıroğlu için Niğde'de yürüyüş yapıldı. Yürüyüş öncesinde MHP Niğde İl Bakanlığı kongresinde bir konuşma yapan Haydar Hakan Şentürk, çok sert bir konuşma yaptı.

Niğde Ülkü Ocakları Başkanı Şentürk kongrede yaptığı konuşmada; "Canımız yanmıştır, son noktadayız. Buradan açık ve net olarak söylüyorum ki; " Niğde'de, Niğde Üniversitesinde hiç bir vatan haini, hiç bir bölücünün can ve mal güvenliği kalmamıştır. Dün Ege Üniversitesinde, bir dava arkadaşımız, ülküdaşımız, Pkk, hain, şerefsizler tarafından şehit edilmiştir. İdam sehpalarından hiç bir zaman çekinmedik, tehditlerden, baskılardan hiç bir zaman yılmadık. Üçbeş çapulçuyu bu memleke gelip de söz sahibi ettirmeyeceğiz. Hiç bir pkklıya da söz hakkı tanımayacağız. Şehidimize Allah'tan rahmet diliyorum" dedi

Buradaki konuşmanın ardından, Niğde Ülkü Ocakları Başkanı Hakan Haydar Şentürk ve Bor Ülkü Ocakları Başkanı Nazmi Konuş başkanlığında yaklaşık bin kişilik grup ocak binasında toplanarak Niğde Şehitliğine kadar sloganlar atarak, tekbir getirerek yürüdü. Burada yapılan duaların ardından Niğde dışarı camiiine gelen grup Fırat Yılmaz Çakıroğlu için gıyabi cenaze namazı kıldı.