Kültür Sanat

Niğde Günlerinde Ali Ercan Konseri ve Aşure Dağıtımı

Abone Ol

Ankara Atatürk Kültür Merkezinde bu yıl 4.sü düzenlenen Niğde Günleri devam ediyor. Haber/Foto - Gökhan Demircioğlu /Tolga Özçelik Ankara Atatürk Kültür Merkezinde devam eden Niğde Günleri'nde Niğde Belediyesi standı protokolün ve vatandaşın uğrak noktası oldu.

Niğde Günleri için Atatürk Kültür Merkezine gelen ziyaretçileri ilk olarak Belediye standı karşılıyor. Ziyaretçiler belediye standını süsleyen dev projelerin fotoğraflarını inceleyip tanıtımı filmini seyrederken, Niğde'deki değişimi memnuniyetle karşılıyorlar. Niğde Belediyesi standın da ayrıca Niğdeli sanatçı Ali Ercan mini bir konser verdi.

Niğde Günlerinin ikinci günüde vatandaşlar Belediye görevlilerince dağıtılan tanıtım dergisi, broşür ve hediyeleri almak için kuyruklar oluşturdu.

Niğde Belediye Başkanlığı aşure ikramı geleneğini Ankara Niğde Günlerinde de devam ettirdi. Ankara Niğde Günlerinde Ankara da yaşayan ve Niğde Günlerini ziyarete gelen herkese aşure ikram eden Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'a katılımcılar teşekkür etti.

Aşure ikramını Ankara'ya da taşıdıklarını ifade eden Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; "Muharrem ayının hayırlara vesile olmasını dilerim. Niğde'de gerçekleştirdiğimiz aşure ikramımızı Niğde Günleri vesilesiyle Ankara'ya da taşıdık" dedi.