Asayiş-Kaza

Niğde Bor Yolunda Trafik Kazası ; 6 Yaralı

Abone Ol

Bugün akşam saatlerinde Niğde Bor Yolunda, trafik kazası meydana geldi. Bor Askeri Fabrika Personelini Niğde'ye taşıyan özel servis otobüsü ile Niğde Bor yolcu otobüsü çarpıştı. Kazada Askeri Fabrika personeli 6 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre; Bugün mesai bitiminde Niğde - Bor yolu üzerinde trik kazası meydana geldi. Niğde Bor yolu üç şeritli yol inşaatı yapımı için Geliş gidiş şeklinde veriliyordu. Niğde Bor yolcu otobüsü Birko karşısına geldiği sırada yolcu aldı ve yoğun trafikten dolayı tekrar şeride geçerken arkadan gelen Bor Askeri Fabrika personelini taşıyan özel bir firmaya ait otobüs ile çarpıştı.

Çarpışmanın etkisi ile fabrika servisi otobüsünde bulunan 25 kişiden 6 kişi yaralandı. Yaralılar Bor ve Niğde 112 Acil Servis Ambulansları ile Niğde Devlet Hastanesine götürülerek tedavi altına alındı. Niğde Bor yolcu otobüsünde ise yaralanan olmadı.

Trafik kazası, Ramazan Uyanık (32) yönetimindeki Niğde Bor otobüsü, Bor yolundaki bir Birko fabrikası önünde Aydın Kuşçu'nun (42) kullandığı 51 EE 411 plakalı Bor 7'nci Ana Bakım Merkezi Komutanlığına bağlı fabrikada çalışan işçileri taşıyan servis aracına arkasından çarptı. Kazada, sürücülerden Aydın Kuşçu ile aynı araçta bulunan işçiler Rıza Oral, Atilla Doygun, Ümit Uçar, Veysel Terkeşli ve Hakan Çelik yaralandı.

Kazanın hemen ardından olay yerine gelen Bor Garnizon Komutanı Kıdemli Albay Fatih Dağlı ve Türk Harb-İş Bor Şube Başkanı Ali İhsan Daş kaza hakkında bilgi aldı.

Kaza ile ilgili Trafik ekipleri soruşturma açarken, bu kazadan hemen önce yaklaşık 100 metre ilerisinde Koyunlu Kavşağında da hasarlı bir trafik kazası meydana geldi. Koyunlu köyü kavşağında meydana gelen kazada araçlar hasar görürken yaralanan olmadı.

Bilindiği üzere Niğde Bor yolu'nun TOKİ'den itibaren üç şeritli yol inşaatı devam ediyor. Geçtiğimiz Salı günü Bor ilçesinden Niğde'ye gidiş yönü trafiğe açıldı ve dün itibarı ile de Niğde'den geliş yönü üç şeritli yol yapımı için trafiğe kapatılmıştı. Niğde Bor arası gidiş ve geliş yolu tek yoldan gidiş geliş olarak veriliyordu. Kazalarda bu yol üzerinde meydana geldi