Niğde Haber

Niğde Barosu Başkanı Hüseyin Demirbilek

Abone Ol

Niğde Barosu Olağan Genel kurulu yapıldı. Baro Başkanlığına Av. Hüseyin Demirbilek seçildi.

Niğde Barosunun 1136 Sayılı Avukatlık Kanunu 84. Maddesi gereğince Genel Kurulu yapıldı. Genel Kurul geçtiğimiz hafta sonu Cumartesi günü Niğde TSO toplantı salonunda yapıldı. Niğde Cumhuriyet Başsavcısı Hayrettin Akçıl’ın ve Niğde Barosuna kayıtlı avukatların katıldığı genel kurul saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı.

Genel Kurulda önce Başkanlık Divanı oluşturuldu. Baro Başkanı Osman Çimen görevi süresince Baro Başkanlığı dönemindeki faaliyetleri anlattı.

Niğde Baro Başkanlığı için Baro Başkanlığı görevini yürüten, Av. Osman Çimen ile Av. Hüseyin Demirbilek aday oldu.

Hesap ve Faaliyet raporunun okunmasından sonra, Başkan Adayları konuşma yaptı.

Av. Osman Çimen ve Av. Hüseyin Demirbilek, Baro Başkanlığı görevine getirilmeleri halinde yapacakları faaliyetler ve sorunlar karşısında çözüm önerilerini paylaştı.

06 Ekim 2012 Cumartesi günü yapılan Genel Kurulun ardından, Pazar günü Baro Başkanlığı ve yönetim ve denetim organı seçimi için Niğde Avukat Evinde oy kullanıldı. Oylama : 09:00 - 17:00 saatleri arasında gerçekleşti.

Niğde Barosuna kayıtlı 115 avukat oy kullandı. Oy sandığının açılması ve sayımı sonucunda. 57 Oy alan Avukat Hüseyin Demirbilek Niğde Baro Başkanlığına seçildi. Avukat Osman Çimen 51 oy aldı ve 7 oy da geçersiz sayıldı.