Asayiş-Kaza

Narkotik ekiplerinden uyuşturucu tacirlerine operasyon 5 gözaltı

Abone Ol

Niğde Emniyet müdürlüğü Narkotik suçlarla mücadele şubesi ekiplerince sokak satıcıları ve kullanıcılarına yönelik yapılan 4 ayrı operasyonlarda 5 şüpheli gözaltına alınırken çok sayıda uyuşturucu madde ile uyuşturucu ticaretinden elde edilen 4 bin 275 TL, 210 Dolar ve 210 Euro ele geçirildi.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüz ekiplerince Sokak Satıcılarına ve Kullanıcılarına yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında; Eski Sanayi mevkiinde 1 şahıs ekiplerimizce alınmış olup; şahsın yapılan kaba üst yoklamasında: 1 adet BELGIQUE marka 7.65 mm çapında tabanca, 7 adet fişek ele geçirildi.

Niğde merkezde H.İ.K. isimli şahsın Uyuşturucu Madde bulundurduğu ve sattığı bilgisi üzerine ikametinde ve üzerinde yapılan aramada; 214,14 gram ağırlığında Metamfetamin maddesi, Uyuşturucu madde tartımında kullanıldığı değerlendirilen 2 adet Hassas Terazi, Uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 3 bin 275 TL, 210 Dolar ve 210 Euro ele geçirildi. Ekiplerce yapılan üçüncü operasyon ise Eminlik Uygulama Noktasında durdurulan otobüste 1 şahıs yakalanmış olup, şahıstan; Satışa hazır halde 16 fişek halinde 20,17 gram ağırlığında Eroin maddesi ele geçirildi.

Emniyet müdürlüğü ekiplerince yapılan dördüncü son operasyonda ise 2 şüpheli gözaltına alınırken şüphelilerin üstlerinde yapılan aramalarda 0,68 gram ağırlığında Metamfetamin , 2,47 gram Sentetik Kannabinoid, 4.30 gram Eroin maddesi ve 1000 TL ele geçirildi. Ekiplerce yapılan 4 ayrı operasyonda gözaltına alınan 5 kişinin emniyetteki işlemleri devam ediyor.