Siyaset

MHP Niğde Merkez İlçe Kongresi Yapıldı

Abone Ol

Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe Başkanlığı kongresi bugün Niğde Kültür Merkezinde yapıldı.

MHP Niğde kongerelerine devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Bor İlçe Kongresinin ardından bu hafta da Niğde Merkez İlçe Kongresi yapıldı. Kongreye İl Başkanı Ali Güngör, Eski milletvekillerinden Mumin İnan, MKYK üyesi Hikmet Bekil, Kadın Kolları Başkanı Esra Alkan, il ilçe ve belde parti yöneticileri ile partililer katıldı.

MHP Niğde Merkez İlçesinin kongresine mevcut ilçe başkanı Niğde esnaflarından Yunus Yıldız ile Av. Murat Fahri Ertul adaylığını açıklamışlardı.

Konreye Divan oluşturularak başlandı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın söylenmesinin ardından İl Başkanı Ali Güngör konuşma yaptı. MHP İl Başkanı Ali Güngör'ün ardından adaylardan Yunus Yıldız ve Av. Murat Fahri Ertul konuştu. Ertul'un konuşması salonda bulunanlar tarafından büyük alkış aldı. Ertul konuşmasının ardından, partide birlik ve beraberliği sağlamak adına bazı parti yöneticilerini sahneye davet ederek elele tutuşmasını ve birlik beraberlik mesajı vermesini sağladı.

Aday ve Yönetim listesinin tanıtımının ardından oy kullanma işlemine geçildi. 17:00 a kadar devam edecek olan oy işleminin sonucunu sitemizden öğrenebilirsiniz. Yunus Yıldız : 271 Av. Murat Fahri Ertul :100 Yunus Yıldız MHP Merkez ilçe başkanı oldu