Siyaset

MHP Adayı Çıtırgı Seçim Bürosu Açtı

Abone Ol

MHP Niğde Belediye Başkan Adayı Fikret Çıtırgı seçim iletişim bürosu açılışı, MHP’nin gövde gösterisine dönüştü.

Bor Caddesi üzerindeki seçim bürosu açılışında eski yeni bir çok partili bir araya geldi. Açılışa MHP Genel Sekreter Yardımcısı Recep Dumanlı ve bazı genel merkez yöneticileri katıldı. Açılışta diğer parti ve adaylarının çiçeklerinin yanında SP Niğde Belediye Başkan Adayı Nihat Altıparmak’ta katıldı ve katılımı anons edildi.

Ülkü Ocaklı gençlerin de yoğun katılımının görüldüğü açılış öncesi kurban kesildi. İlk olarak İl Başkanı Nuri Ertan bir konuşma yaptı. Ertan yaptığı kısa konuşmada ; Niğde’de MHP iktidarının ilk adımını atmış bulunmaktayız. İnşallah seçimin sonunda zaferimizi yine burada kutlayacağız. Niğde’nin kurtuluşunu biz başlatacağız, sizler bizlere güveniyorsunuz, gücümüze güç katıyor, her geçen gün bizlere teveccüh gösteriyorsunuz. Buna layık olmaya çalışacağız. Bu seçim sadece Niğde’nin kaderini değil, Türkiye’nin kaderini değiştirecektir” dedi.

Ertan’ın konuşmasının ardından, MHP Niğde Belediye Başkanı Fikret Çıtırgı konuşma yaptı. MHP Adayı Çıtırgı konuşmasının başında açılışa katılanlara teşekkür etti. Niğde’de yeni bir dönemin, yeni hizmetlerin kapısını açmaya geldiklerini vurgulayan Çıtırgı ;