Eğitim

Mehmet Güleç İlköğretim'den Müzik Programı

Abone Ol

Bor Mehmet Güleç İlköğretim Müzik etkinliği düzenlendi… Etkinlikte yayınlanan klip çok konuşulacak, yine tıklama rekoru kıracak.

Bor Mehmet Güleç İlköğretim Okulu bu hafta sonu okulun Müzik öğretmeni Şeyda Yüksel yönetiminde Bor İlçe protokolunun ve velilerin katıldığı kalabalık bir seyirci topluluğuna müzik ziyafeti sunuldu.

Etkinliğe, Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat, Bor Milli Eğitim Müdürü Adnan Solak, Bor İlçe Tarım Müdürü Nazmi Kayalı, Ak Parti İlçe Başkanı Yavuz Ergun, Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Serinkaya, Okul Aile Birliği Başkanı Şerafettin Çopur, idareciler, öğretmenler, öğrenci ve veliler katıldı. Programın açılısında kısa bir konuşma yapan Bor Mehmet Güleç İlköğretim Okulu Müdürü Nihat Altuner, programda emeği geçenlere teşekkürlerini iletti ve salonda bulunanları 30 Mayıs 2012 tarihinde okul bahçesinde yapılacak olan sergi ve şenliklerine davet etti.

Bor Mehmet Güleç İlköğretim Okulu öğrencilerin yıl boyunca okulda öğrendikleri sanatsal ürünleri sergiledikleri etkinlikte öğrenciler, müzik ensturumanları ile solo ve koro halinde bir birinden güzel parçaları seslendirdiler.

Öğrenciler seslendirdikleri parçaları ayrıca tiyatro, mizansen ve pandomin yaparak da süslediler, salonda bulunanlar göz dolduran programı zevkle izlediler. Salona gelen bazı izleyiciler yer olmamasından dolayı geri dönmek zorunda kaldılar.

Trabzonlu olan Bor İlçe Milli Eğitim Müdür Adnan Solak, Karadeniz yöresinden çalınan bir parçaya dayanamadı ve öğrenciler ile horon tepti. Programın sonlanmasına rağmen okul öğretmenleri, öğrenciler ve veliler oyun oynadılar, halay çektiler.

Eurovision 2012 yarışmasında ülkemizi temsil eden Can Bonomo’nun “ Love Me Back” parçasına bütün okul personelinin ve öğrencilerinin katılımı ile amatörce ama çok samimi bir klip hazırlanmış. Müzik öğretmeni Şeyda Yüksel’in hazırladığı klip hayli ilginç ve komikti. Seyredenler gülmekten kırıldı. Programın sonunda yoğun istek üzerine bir kere daha klip izlendi.