Bor Haber

Kaymakam Balcı'dan Komutanlara Veda Yemeği

Abone Ol

Bor Kaymakamı Muammer Balcı, ilçemizde görev yapan ve tayinleri çıkan 21. İkmal Merkezi Komutanı İkmal Kd. Albay Muzaffer Karagöz ve 7. Ana Bakım Merkezi Komutanı Önder Kamiloğlu’an veda yemeği düzenledi.

İlçemiz Üstün Park Ehli Keyf Restaurantta düzenlenen yemeğe, Bor Kaymakamı Muammer Balcı, Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat, Bor İlçe Emniyet Müdürü Levent Çivi, Bor İlçe Jandarma Komutanı J. Ütğm. Halil ÖZDEMİR, Bor İlçe Milli Eğitim Müdürü Adnan Solak, Bor Devlet Hastanesi Müdürü Rıza Ekinay, Aile ve Sosyal Politikalar İlçe Müdür V. Selahattin Yücel, Bor Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Nalan Durak Akçelik, Bor Tapu Sicil Müdürü Şaban Saka, Bor Tarım ve Hayvancılık Müdürü Niyazi Develi, Bor Bahçeli Kasabası Belediye Başkanı Zafer Tokgöz, Karanlıkdere Kasabası Belediye Başkanı Abbas Altundaş ve Çukurkuyu Kasabası Belediye Başkanı Rüstem Tümen katıldılar.

Bor Kaymakamı Muamer Balcı yaptığı konuşmada komutanlarımıza veda konuşması yaptığını ve veda konuşmalarının zor olduğunu belirterek; “Komutanlarımızla 8 ay gibi bir zamanda birlikte çalıştık. Ama 8 ay bile insanlar için bulunacak yorumlar için uzun bir zamandır. Bize böyle dostane candan, yakın diyalog kurmamıza komutanlarımız izin verdiler. Her iki komutanımızdan da bizler razı olarak ayrılıyoruz, kendileri de inşallah bizlerden razıdırlar. Bu mütevazi yemeği onurlandırdığınız için teşekkür ediyoruz. Sizlerden güzel anılarla ayrılmak isteriz. Komutanlarımız sizlerle daha uzun bir mesai süresinde çalıştılar, kendilerinin de sizler hakkında söyleyecekleri birkaç söz vardır.” Şeklinde konuştu. Bor Kaymakamı Muammer Balcı konuşmasının ardından, ilçemize hizmetlerinden dolayı komutanlar Muzaffer Karagöz ve Önder Kamiloğluna birer belge takdim etti.

21. İkmal Merkezi Komutanı Muzaffer Karagöz ise yaptığı konuşmada, güzel düşüncelerinden dolayı Kaymakam Sayın Muammer Balcıya teşekkür ettiğini belirterek: “Öncelikle böyle bir yemeği düzenledikleri için, Kaymakamımız Muammer Balcı başta olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ediyorum. 3 yıldır buradayım üç yıl boyunca, gerek kaymakamlık gerek belediye başkanlarım, gerekse tüm idari amirlerimizle çok iyi çok güzel diyaloglarımız oldu. Kesinlikle hiçbir zaman hiçbir konuda karşı karşıya gelmedik, size elimizden geldiği kadar yakın olmaya çalıştık.