Bor Haber

Kavaklıoğlu, Niğde ve Bor ziyaretler yaptı

Abone Ol

AK Parti Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu, El Hacı Mahmut Caddesi ve Paşakapı Caddesi ile Bor ilçesinde esnaf ziyaretleri yaptı. Ziyaretlerle esnafın nabzını tutan Kavaklıoğlu, sorunlarını dinledikleri vatandaşların düşüncelerinin kendilerine ışık tuttuğunu kaydetti.

Niğde ve Bor’da gerçekleşen esnaf ve kıraathane ziyaretlerine Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Yiğit, İl Yönetim Kurulu üyesi Murat Yenel ve Davut Yüksel de eşlik etti. sorun ve ihtiyaçların yanı sıra Kavaklıoğlu vatandaşlarla ülke gündeminde yer alan konularla ilgili de görüş alış verişinde bulundu

Hemşerilerinin düşüncelerinin çalışmalarında kendilerine yol gösterdiğini ifade eden Kavaklıoğlu, “Niğde Elhacı Mahmut Caddesi ve Paşakapı Caddesinde ve Bor ilçesinde esnaf ziyaretleri gerçekleştirdik, vatandaşlarımızla buluştuk. Çarşı esnafının sorunlarını dinledik, kıraathanelerde vatandaşlarımızla sohbet ettik. TBMM’deki çalışmalarımızın ardından hafta sonunu vatandaşlarla iç içe geçirmek mutluluk veriyor. Niğde’de olmaktan, Niğde insanın samimiyetini paylaşmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Ankara’da fiziken Niğde için çalışıyor olsak da kalbimiz her zaman Niğde’de. Her fırsatta hemşerilerimizin yanında olmaya, onlarla hemhal olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.