Eğitim

İlksan Başkanı Niğde Adaylarına Destek Verdi

Abone Ol

İLKSAN Genel Başkanı Tuncer Yılmaz, 28 Nisan tarihinde Cumartesi günü yapılacak olan İLKSAN İl Temsilciliği seçimlerinde adaylarına destek olmak için geldiği Niğde’de önemli açıklamalarda bulundu.

Kısa adı İLKSAN olan, İlkokul Öğretmenleri Sağlık ve Sosyal Yardım Sandığı, İl ve İlçe Temsilciliği seçimine hazırlanırken, geçtiğimiz hafta sonu Niğde’ye gelen İLKSAN Genel Başkanı Tuncer Yılmaz, Niğde Merkezden İl Temsilciliğine aday olan Nedim Can ve Gazi Karabulut’a tam destek verdiğini belirterek, adaylara başarılar diledi.

28 Nisan Cumartesi günü sandığa gidecek olan İLKSAN üyesi ilkokul öğretmenleri İl ve İlçe Temsilcilerini seçecek. Yapılacak olan seçimde adaylarına destek olmak için Niğde’ye gelen İLKSAN Genel Başkanı Tuncer Yılmaz, Kamu-Sen Niğde İl binasında gerçekleştirdiği toplantıda Kamu-Sen Niğde İl Temsilcisi Osman Sert, Türk Eğitim Sen Niğde Şube Başkanı İhsan Uğraş, sendika üyeleri ve İLKSAN İl Temsilcisi adayları ile bir araya geldi.

Toplantıda yaptığı konuşmasında İLKSAN’ın mevcut iktidarın ele geçiremediği yerlerden biri olduğunu dile getiren Yılmaz, İLKSAN seçimlerinin son derece çekişmeli geçtiğini söyledi. İLKSAN Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini 3 dönemdir sürdürdüğünü dile getiren Yılmaz, “Görevde bulunduğumuz süre içerisinde öğretmenin hakkını korumaya çalıştık” dedi.