Eğitim

İl Milli Eğitim Müdürü'nden Ev Ziyaretleri

Abone Ol

Zor şartlar altında yaşayan öğrencilerin evlerini ziyaret eden eğitimciler duygusal anlar yaşadı.

7. Sınıf öğrencisi Müslüm Yelmez’in sazıyla çaldığı türküyü dinleyen misafirler, öğrencilere çeşitli hediyeler de verdi.

: Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci, “Bizim de doğduğumuz evler böyleydi. Zor şartlar altında okuduk. Öğrencilerimizi şartları ne olursa olsun mutlaka eğitime kazandırmamız, onları gelecek için yetiştirmek bizim en önemli görevimizdir” dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Ekinci “Onların hem annesi hem babası hem de öğretmeniyiz”

İkinci ziyaret Zübeyde ve Müslüm Yelmez kardeşlerin evi oldu. 7. Sınıf öğrencisi Müslüm Yelmez’in sazıyla çaldığı türküyü dinleyen misafirler, öğrencilere çeşitli hediyeler de verdi.

Niğde’de öğrenci başarısı artırma projesi kapsamında okullar tarafından gerçekleşen veli ziyaretleri devam ediyor. Halil Kitapçı İlköğretim Okulu’nun bu yıl başlattığı veli ziyaretlerinden birine İl Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci de katıldı. Zor şartlar altında yaşayan öğrencilerin evlerini ziyaret eden eğitimciler duygusal anlar yaşadı.

Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci, “Bizim de doğduğumuz evler böyleydi. Zor şartlar altında okuduk. Öğrencilerimizi şartları ne olursa olsun mutlaka eğitime kazandırmamız, onları gelecek için yetiştirmek bizim en önemli görevimizdir” dedi.