Bor'da Yaşam...

Hulusi ve Makbule Özen Çifti Dünya Evine Girdi

Abone Ol

Türkiye Barolar Birliği Başkanlığında görevli, Genç Kemalistler Derneği Genel Başkanı Hulusi Özen’in Niğde’de yapılan düğün töreninde CHP’liler bir araya geldi.

Kemerhisar eşrafından Kamile – Mehmet Uzunkafalı ailesinin kızı Makbule ile Niğde’den Necmiye - Tahsin çiftinin oğlu Hulusi Özen, dün akşam Bor Özay Düğün Salonunda yapılan düğün töreni ile dünya evine girdiler.

Türkiye Barolar Birliği Genel Merkezinde görev yapan Hulusi Özen’in düğünde CHP’liler bir araya geldi.

Hulusi ve Makbule çiftinin nikahlarını Kemerhisar Belediye Başkanı Beytullah Kirazcı kıydı. Şahitliklerini ise, Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. Prof. Dr. Metin Feyzioğlu ile yine TBB Disiplin Kurulu Başkanı Av. Mehmet Haşim Mısır yaptı.

Nikah sırasında TBB Başkanı Metin Feyvzioğlu’nun genç çifte verdiği öğütler ise salonda bulunan seçkin konuklardan büyük alkış aldı.

CHP’lileri bir araya getiren düğüne 24. Dönem CHP Milletvekili Doğan Şafak, 26. Dönem CHP’den Milletvekili Adayı Ömer Fethi Gürer, Niğde Baro Başkanı Av. Hüseyin Demirbilek, CHP İl Başkanı Erhan Adem, Merkez İlçe Başkanı Mahir Kızıltan, Bor İlçe Başkanı Erdal Gevrekçi, CHP Gençlik Kolları, Kadın Kolları ve meclis üyeleri ile birlikte genç çiftin dostları ve yakınları katıldı.