İlçe - Köyler

Halkın Kaymakamı Olmak... Mehmet Yaşar YEŞİLTAŞ

Abone Ol

Kaymakamlar ilçede devletin en yüksek makamını temsil eder. O devletin ne kadar demokratik, ne kadar insan haklarına bağlı, ne kadar çağdaş ve ne kadar sosyal devlet olduğunun icracı mercileridir. 2012 yılında göreve başlayan Altunhisar İlçesi Kaymakamı Mehmet YAŞAR YEŞİLTAŞ göreve başladığı günden bu tarafa devamlı halkla iç içe görevini sürdürüyor.Halkın sevinci ile sevinen , dertleriyle dertlenen Altunhisar Kaymakamı Mehmet YAŞAR YEŞİLTAŞ devletin şefkatli yüzünü en ücra köylerde bile halka hissettiriyor.

Gece gündüz demeden halkın sorunlarını yerinde inceleyen Kaymakam Yeşiltaş ilçe merkezinde yapılan tüm etkinliklere teşrif ederek, halkın gönlünü kazanmayı bildi. Altunhisar’a bağlı olan Keçikalesi ve Karakapı Kasabalarını,Uluören Köyünü, Akçaören Köyünü, Ulukışla Köyünü, Çömlekçi Köyünü, Yakacık Köyünü , Yeşilyurt Köyünü nerede ise adım adım dolaşarak ‘Halka Hizmet Hakka Hizmet’ felsefesini kendisine rehber edindi. S.Y.Vakfının, İlçe Özel İdarenin, Köylere Hizmet Götürme Birliğinin aktif olarak çalışmasını sağlayan Sayın Kaymakam Mehmet Yaşar YEŞİLTAŞ özellikle köylere hizmet yağdırdı. İlçe Kaymakamı ihtiyacı olan her bireye, tüm kurumları da katarak uygulamaya koyduğu “Kardeş Ailem Projesi” ile ulaştı ve dertlerine derman oldu.

İlçe halkı randevu almadan günün her saatinde Kaymakam ile makamında görüşebiliyor,sorunlarını ve isteklerini anlatabiliyor.İlçe halkı da Kaymakamın çalışmalarından çok menmun …Gerek ilçe halkı, gerek köy ve kasabalarda ikamet eden vatandaşlar böyle bir Kaymakam’a sahip olduğumuz için çok şanslı ve mutluyuz, her konuda derdimize koşan istediğimiz zaman görüşebildiğimiz İlçemiz Kaymakamımıza şükranlarımızı sunarız.” şeklinde düşüncelerini ifade ettiler.