Siyaset

Değiştir!

Abone Ol

Adalet Yoksa Devlet Yok Demektir.

KAYNAKLARI GÖSTERİŞE DEĞİL ÜRETİME AYIRACAĞIZ!

KARDEŞÇE YAŞANILAN BİR TÜRKİYE KURACAĞIZ! Kimsenin kimseye tahakküm kurmadığı insanlarımızın kendi inanç ve düşünceleri ile "Özgürce ve Kardeşçe" yaşayacağı bir Türkiye inşa edeceğiz.

KAYNAKLARI GÖSTERİŞE DEĞİL ÜRETİME AYIRACAĞIZ! Tüketime ve gösterişe ayrılan kamu kaynakları üretime ve istihdama yönlendirilerek hızlı ve yaygın bir kalkınma hamlesi başlatacağız.

KUVVETLER AYRILIĞI İLKESİNİ UYGULAYACAĞIZ! Kamu yararını, halkın menfaatini, insanların temel hak ve hürriyetlerini güvence altına almak amacıyla birbirinden ayrı fakat birbirini denetleyen ve dengeleyen kuvvetler ayrımı sistemini tesis edeceğiz.

KAYNAKLARI GÖSTERİŞE DEĞİL ÜRETİME AYIRACAĞIZ! Biz itibarımızdan tasarruf ederek, kaynakları kendi şahsi çıkarlarımıza değil milletin cebine aktaracağız.

EMANETE İHANET ETMEYECEĞİZ! Bize emanet edilen kamu mallarına ve imkanlarına, yetim malına sahip çıkar gibi sahip çıkacağız, bunları ne yiyeceğiz ne de yedireceğiz. Milletimizin kutsal emanetlerine ihanet etmeyeceğiz.

DENETİM RAPORLARINI MİLLETTEN KAÇIRMAYACAĞIZ! Şeffaflığı ve hesap verebilirliği kamu yönetiminin vazgeçilmezi haline getireceğiz. Hiçbir işimizi kapalı kapılar ardında, kamuoyundan gizli yapmayacağız. Vatandaşın bilgilerine ulaşamadığı için hiçbir ihale, sözleşme vs. bırakmayacağız.

VATANDAŞLARIMIZA EŞİT MESAFEDE DURACAĞIZ! Mahalleleri, belediyeleri, üniversiteleri, bölgeleri, siyasi düşücelerinden ötürü hizmet götürürken kategorize etmeyeceğiz. Hiç kimse siyasi görüşünden dolayı hizmetten mahkum bırakmayacak ve ikinci sınıf vatandaş muamelesi yapmayacağız

TORPİL KALDIRILACAK, LİYAKAT ESAS ALINACAK! Eğitimden istihdama, kamu ihalelerinden atamalara kadar her alanda adam kayırma, torpil ve iltimas ortadan kaldırılacak; liyakatı esas alan adil bir sistem kuracağız. İster bizden olsun ister bizden olmasın işi ehline vereceğiz, parti devletini ortadan kaldıracak, milletin partisi konumunda 80 milyona hizmet edeceğiz.