Bor Haber

Bor Yeni Sanayi Sitesinde Yol Çalışmaları

Abone Ol

Kavurucu sıcaklarda da hız kesmeyen Bor Belediyesi Fen İşleri ekipleri, Yeni Sanayi Sitesi’nde yol genişletme ve asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor.

Yol genişletme ve refüj çalışmalarının ardından çalışmalarına ara vermeden devam eden Bor Belediyesi, sıcak yaz aylarına rağmen kentte ihtiyaç duyulan noktalarda asfaltlama çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor.

Yeni Sanayi sitesinin önce yol genişletme ve refüj çalışmasını gerçekleştirdiklerini ve ara vermeden Asfaltlama çalışmalarına başladıklarını belirten Bor Belediyesi Fen İşleri Müdürü Hasan Turgut , son olarak yerine getirdiğimiz bu çalışmalarımızda sanayi sitesi içinde yer alan caddelerimizi asfaltlayarak buradaki yollar daha kullanışlı hale getirildi. Daha önceden hazırlanan asfalt programımız kapsamında yolları genişletiyor ve asfaltlıyoruz. Halen şehrin birçok yerinde devam eden çalışmalarımız var. Yaptığımız programda bir aksama olmaması için çok yoğun bir çalışma içerisindeyiz ” diye konuştu.

Devam eden çalışmalardan oldukça memnun oldukları gözlenen Yeni sanayi esnafı , Başkanımız Sıtkı Erat bizleri ziyarete geldiğinde orta refüjlerin daraltılarak yol genişletme çalışması yapacaklarını ve hemen akabinde sanayi sitemizin ana ve ara caddelerini asfaltlama sezonunda asfaltlayacaklarını söylemişti.

Baktığımızda gerçekten esnaf olarak çalışmalardan son derece memnunuz. Başkanımıza ilettiğimiz taleplerimiz çok kısa bir zaman içerisinde gerçekleşiyor.Bu yüzden kendisine Sanayi sitemize göstermiş olduğu yakın ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyor , çalışmalarında başarılar diliyoruz , dediler.