Bor Haber

Bor İlçesinde Köy Kanunu ve Meclis Toplantısı

Abone Ol

5442 Sayılı İl İdaresi Kanununun 40. maddesi gereğince İlçe Kaymakamımız Abdullah KÜÇÜK Başkanlığımda 25/04/2014 Cuma günü saat 14.00’da Kaymakamlığımız toplantı salonunda Köy ve Mahalle Muhtarlarımızın katılımı ile gerçekleşti.

Toplantıda muhtarların mevzuat doğrultusunda yapması gereken işler, temel sorunlar ve çözüm önerileri görüşüldü.Toplantıya İlçe Kaymakmımız Abdullah KÜÇÜK, Niğde Askerlik Şube Başkanı Albay Kadir OKYAY, Kurum Müdürleri, Köy ve Mahalle Muhtarlarımızın katıldı. Toplantıda; 5442 sayılı Köy Kanunu uyarınca Köy Muhtarlarının yapacağı işlerle ilgili bilgi verildi. Muhtarların ilgili kurum ve kuruluşların mevzuatı doğrultusunda yapması gereken iş ve işlemler görüşüldü. Muhtarlarımızın bilgisine başvurularak diğer konular görüşüldü.Temel sorunlar ve çözüm önerileri üzerinde konuşuldu.

5355 Sayılı Mahalli İdareler Birlikleri Kanunu ve Birlik Tüzüğünün 9. maddesi gereğince Meclis Toplantısı İlçe Kaymakamımız Abdullah KÜÇÜK Başkanlığımda 25/04/2014 Cuma günü saat 16.00’da Kaymakamlığımız toplantı salonunda Köy ve Mahalle Muhtarlarımızın katılımı ile gerçekleşti.

Toplantıda sırasıyla; Divan Katibi Seçimi, Meclis 1. ve 2. Başkan Vekili seçimi, Birlik tüzüğünün 4. maddesi gereğince değişiklik yapılması, Plan ve Bütçe Komisyonu üye seçimi, Encümen Üye Seçimi gerçekleşti.