Bor Haber

Bor İlçesi'nde Bizim Perde Çeyiz 2. Şubesi Açıldı

Abone Ol

Bor İlçe merkezinde yıllardır faaliyet gösteren Bizim Perde ve Çeyiz mağazası, daha geniş ve çok çeşidi ile Bor İlçesinde 2. mağazasını açtı.

Bor ilçesi Başpınar Mahallesi Endüstri Meslek Lisesi karşısında seçkin konukların katılımı ile açılan Bizim Perde ve Çeyiz mağazası en son perde ve çeyiz modelleri ile Niğdelilerin hizmetine girdi.

Açılışa Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat, İl Genel Meclis Başkanı Erdal Koçyiğit, Ak Parti Niğde İl Başkanı Ahmet Özmen, Bor Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanı Orhan Baykal ve bir çok seçkin konuk katıldı.

Yapılan duaların ardından açılış kurdelisi kesilen iş yerine Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Niğde Medeniyetler Şehri tablosunu işletme sahibi Murat Alabaş'a hediye etti.

Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat ise " İlçemiz esnaflarından Murat Alabaş kardeşimizin, Perde ve Çeyiz üzerinde halkımıza hizmet vereceği 2. şubesininin açılışını gerçekleştirdik. Murat kardeşimize hayırlı uğurlu olsun dileklerimi iletiyor, bol kazançlar diliyorum" dedi.