Spor

Bor Belediyespor - Yeni Niğde Spor Maçı

Abone Ol

Niğde Amatör Futbol Ligi A grubu maçları devam ediyor. Niğde Amatör Lig 5. Hafta maçlarından Bor Belediyespor Yeni Niğdespor ile karşılaştı.

Bor 100. Yıl Şehir Stadyumunda 13:30’da başlayan karşılaşma yazdan kalma bir günde gerçekleşti. Havanın güzel olması maça ilgiyi de artırdı. Bu sezonun en kalabalık seyircili maçı gerçekleşti.

Yeni Niğdespor karşılaşmanın ilk dakikalarında yaptığı atakta Bor Belediyespor defans oyuncularının ve kalecinin anlaşamaması sonucu kalecinin müdahale etmediği topla ilk gölü buldu.

Bor Belediyespor yediği ilk gölün ardından hemen kaptan Çağatay ile karşılık verdi. Karlaşmanın ilk dakikalarından itibaren oyuna hakimiyetini kuran Bor Belediyespor futbol takımı Gökhan Hıraman’ın ve Erol Yüca’ın golleri ile 3 – 1 lik sonuçla devreyi kapattı.

İkinci devrede baskılı oyununa devam eden Bor Belediyespor oyuncularından Gökhan Özdemir, Erol Yüca ve Ozan Kaan Özdemir’in ikinci devre attığı golleri ile karşılaşmayı 6 -1 ‘lik sonuçla bitirdi.

Kulüp Başkanı Fikret Daş, Antrenörler Rüçhan İri ve Fazıl Tanır yönetiminde grup lideri olan Bor Belediye spor geçtiğimiz yıllarda gösterdiği başarılı performansını bu yılda devam ettiriyor.