Spor

Bor Belediyespor Transfere Hızlı Başladı

Abone Ol

Bu sezon Aroma Bayanlar 3. Liginde mücadele edecek olan Bor Belediye Spor Bayan Voleybol Takımı kadrosuna yeni iki oyuncu kattı.

Ankaragücü formasıyla 1.lig'de oynamış olan Çiğdem Öztoprak'ı transfer ederek bu sezonki 3.transferimizi yapmış olduk.

Üç sezon önce Bayanlar Voleybol şubesini açarak başlatan, önce yıldız kızlar peşinden üst kategori olan Genç Kızlar kategorisinde mücadele edip Bölgesel Lige yükselen ve Aksaray’da yapılan yükselme grubu maçlarını yenilgisiz alan Bor Belediye Bayan Voleybol takımı bu sezon 3. ligde mücadele edecek.

Aroma Bayanlar 3. Ligde mücadele edecek olan Bor Belediye spor Bayan Voleybol takımı yönetimi ve antrenör Emrah Çalgın’ın araştırması neticesinde iki yeni oyuncu transfer etti. Bartın Polisgücü Bayan Voleybol takımda geçtiğimiz sezon 3. ligde oynayan Nur Kaymaz ile Bolu Belediye Spor Bayan Voleybol takımında 2. ligde oynayan Hande Irmakcan Bor Belediye Spor’a transfer imzası attılar.

Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat makamında yapılan imza töreninde ; ” Bu sezon yükseldiğimiz Aroma Bayanlar Voleybol 3. Liginde yeni sezon hazırlıklarımıza, yaptığımız tranferlerle başladık. Yeni sezon da hedefimizi yüksek tutmak için Hocamız ve Yönetimimizin araştırmaları sonucunda Bartın Polisgücü’nden Nur Kaymaz ve Bolu Belediye’sinden Hande Irmakcan ile anlaşarak transfere başladık. Şimdiden ilçemize ve takımımıza hoş geldiniz der, başarılar dilerim, şehrimize hayırlı olsun” dedi.