Spor

Bor Belediyespor - Mersin Pamuk Spor Voleybol Maçı

Abone Ol

Bor Belediyespor Bayan Voleybol takımı, bu hafta da şaşırtmadı ...

Türkiye Voleybol Federasyonu 3. Lig D Grubu temsilcimiz Bor Belediyespor Bayan Voleybol takımı galibiyet serisine bir halka daha ekledi. Geçtiğimiz yıl Bölgesel Amatör Ligde yenilgisiz şampiyon olup, 3. Ligde mücadele eden Bor Belediyespor Bayan Voleybol takımı Bal ligindeki galibiyet serisini 3. Ligde de devam ettiriyor.

Bu Hafta Bor 100. Yıl Kapalı Spor Salonunda Bor Belediyespor Bayan Voleybol Takımı Mersin Pamuk Spor Bayan Voleybol takımı ile karşılaştı.

Her maçta olduğu gibi etkili bir oyun sergileyen Bor Belediyespor Bayan Voleybol Takımı konuk takım Mersin Pamuk Spor’a da acımadı ve 3 -0 ‘lık net bir sonuç ile karşılaşmadan galip ayrıldı. Zaman zaman bazı setlerde direnmesine rağmen Bor Belediyespor’un etkili oyunu karşısında bir varlık gösteremeyen konuk takım puansız evine döndü.

Bor ve çevresinden karşılaşmayı izlemek için yine bir çok sporsever Bor 100. Yıl Kapalı Spor salonuna aktı. Trübünlerin tamamı doldu ve bir çok spor sever ayakta izledi. Bir çok aile karşılaşmayı izleyecek yer olmadığı için geri dönmek zorunda kaldı. Borlular için hafta sonunu değerlendirecek güzel bir ortamda heyecanlı bir karşılaşma izlediler. Bor Belediye Spor Çılgınlar 51 taraftar grubu meşaleler, davul ve konfeti eşliğinde attıkları sloganlarla takımlarını desteklerken renkli görüntüler oluştu.

Bor İlçe Kaymakamı Muammer Balcı, Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat, Niğde Emniyet Müdür Yardımcısı Köroğlu Kıraç, Bor Belediye Spor Kulüp Başkanı Fikret Daş’ın ve yüzlerce spor severin izlediği karşılaşma sonunda yine her zaman ki çalan oyun havası ile galibiyet kutlandı.

Bor’da bu hafta iki karşılaşma vardı. Saat 13:00’da yine Bor İlçemizin takımı Bor Ömürpen Şekerspor’un 3-1 yendiği karşılaşmanın ardından saat 15 :00’da Bor Belediyespor takımımızın karşılaşması vardı. Görevli bazı hakemlerin her iki maçta da görev aldığı karşılaşmaya zor yetiştikleri görüldü.

Seyirciler her iki Bor Temsilcisinin maçının aynı gün olmasına tepki gösterdiler. Haftaya Bor Beledispor Elazığ DSİ Spor ile yine Bor İlçesinde Karşılacak.