Bor Haber

Bor Belediyesi Altunhisar Yolunu da asfaltladı

Abone Ol

Bor Belediyesi,2013 yılı düzenlenen çalışma planlamasıyla şehir merkezindeki ana caddelerin tamamının asfaltlanmasına devam ediyor.

Altunhisar Kavşağı ile Ahmet Kuddusi Hz. Türbesi arasındaki ana cadde'de de çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.Asfaltlama çalışması yapılan yol trafiğe kapatılırken mevcut eski asfalt freze makinası ile kazılarak yeni asfalt seriliyor ve halkın hizmetine sunuluyor.

Şehir genelinde yapımı tamamlanan ve devam eden asfalt çalışmaları vatandaşların taktirini kazanırken,Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat çalışmaların son hızla devam ettiğini belirterek; ''Halkımıza layık olmak onların yaşamlarını kolaylaştırmak adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz.Hemşerilerimiz için birçok alanda hizmet ürettik üretmeyede devam ediyoruz.

Şuanda Altunhisar Kavşağı ile Ahmet Kuddusi Hz. Türbesi arasındaki ana cadde'de de çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.Bu bölgedeki çalışmalarımızıda kısa bir süre içerisinde tamamlayacağız.Göreve geldiğimiz ilk günden beri şehrimizin ve halkımızın talepleri doğrultusunda aynı azim ve kararlılıkla hizmetlerimizi gerçekleştiriyor ve bu hizmetlerimizide gerçekleştirmeye devam edeceğiz.Bor ilçesini marka şehir konumuna getirmek için belediye olarak elimizden geleni yapacağız.Yol çalışmalarından dolayı vatandaşlarımıza verdiğimiz geçici rahatsızlıktan dolayı da özür diliyorum.'' dedi.