Eğitim

Bor Atatürk Anadolu Lisesi Kan Verdi

Abone Ol

Bor Atatürk Anadolu Lisesi’nde Değerler Eğitimi Kapsamında Kan Bağışı Kampanyası düzenlendi.

Niğde Milli Eğitim Müdürlüğünün 2 yıldır uyguladığı Değerler Eğitimi Projesi kapsamında Bor Atatürk Anadolu Lisesi İdareci , Öğretmen ,Personel , veliler ve Öğrencileri “İyilik , yardımlaşma , dayanışma , merhamet” değerinin amacına uygun olabilmesi için” Kan verelim Hayat Kurtaralım “ projesi ile kan bağışında bulundular.

Kayseri Kızılay Kan Merkezi’nden 1 doktor , 1 hemşire ve 4 personelden oluşan ekip, Okulun son sınıfından 18 yaşını doldurmuş öğrencilerinden , sağlıklı velilerden , 60 üniteye yakın kan aldılar ve Okul Müdürü Sami ADEM’e duyarlılığından dolayı teşekkür ederek , memnun şekilde ayrıldılar.

Kan verme gününe Bor’dan vatandaşların yoğun ilgi gösterdikleri, çevre okullardan ,camilerden katılımın bir hayli fazla olduğu görüldü. Kan verme gününe Bor Kaymakamı Muammer BALCI,İl Milli Eğitim Müdürü Celalettin EKİNCİ,İlçe Milli Eğitim Müdürü Adnan SOLAK , İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Mehmet Ali DURAK ve Yusuf TÜFEKÇİ katıldılar.

Okul Aile Birliği Başkanı Ümit KOCAOĞLU “ Kan bağışlamanın hem sağlık hem de ictimai açıdan önem arzettiğini belirterek ,bir damla kanın ne kadar önemli olduğu ancak ihtiyacımız olduğunda ortaya çıkar . İlçemiz okullarında ilk kez böyle bir uygulama yapan Okul Müdürü Sami ADEM’e Müdür Yardımcısı Emre MOCU’ya , öğretmenlere , velilere ve il ve ilçeden katılan yöneticilerimize teşekkür ediyoruz, çok anlamlı bir çalışma oldu dedi.