Niğde Haber

Başkan Akdoğan, Halkı Dinliyor...

Abone Ol

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan halkla iç içe olmaya devam ediyor.

Her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelen ve halkla sohbet eden Başkan Akdoğan, hizmet sevdalısı olarak, milletin hizmetkârı olarak, iyi ve kötü günde halkının yanında olmaya gayret ediyor.

Çalışmalar hakkında bilgi veren ve vatandaşların tüm sorularını büyük bir içtenlikle cevaplayan Başkan Faruk Akdoğan’a vatandaşlar büyük ilgi gösteriyor. Değişim ve gelişimde sürekliliği yakalayan, sosyal belediyeciliğin hayat bulduğu, şeffaf belediyecilik anlayışı çerçevesinde belediye hizmetlerinin şehrin her noktasına ulaştırmak için gece gündüz çalışıyoruz.

Vatandaşlar Başkan Akdoğan’ın kendilerini ziyaret etmesinden büyük mutluluk duyduklarını ifade ederek, kendilerine verilen önemden duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Şahinali Mahallesinde kurulan Pazartesi Pazarını, ziyaret etti.

Niğde de ilkleri yaşatarak kapalı pazar alanları oluşturan Başkan Akdoğan, Pazar esnafı ve alışveriş yapan vatandaşlarla sohbet etti.

Belediye Meclis Üyeleri Ahmet Taciroğlu ve Ahmet Ceylan’ında eşlik ettiği Pazartesi Pazarı ziyaretinde esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden Başkan Akdoğan’a halkın ilgisi büyüktü.

Pazar esnafı, Başkan Akdoğan’ı çay içmeye davet etti. Esnafın davetini kırmayan Başkan Akdoğan, onların isteklerini dinledi. Pazar esnafını tek tek dolaşarak vatandaşlarla selamlaşan Başkan Akdoğan, genç yaşlı, her kesimden insanın sorunlarıyla ilgilendi, onları dinledi.

Her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelen ve halkla sohbet eden Başkan Akdoğan, cadde cadde, sokak sokak ziyaretlerini sürdürüyor. Pazar esnafı ise Başkan Akdoğan’ın kendilerini ziyaret etmesinden büyük mutluluk duyduklarını ifade etti Pazarcı esnafı da Akdoğan’a olan sevgilerini hem sözle hem de ikramla gösterdiler.