Niğde Haber

Bakan Çağatay Kılıç Niğde'de

Abone Ol

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, AK Parti İl Danışma Meclisi Toplantısı’na katılmak üzere geldiği Niğde’de, Belediye Başkanı Faruk Akdoğan’ı makamında ziyaret etti. Bakan Kılıç, ziyaret sırasında yaptığı açıklamada, Niğde’ye yeni bir stadyum yapacaklarını müjdeledi.

Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç, çeşitli temaslarda bulunmak ve AK Parti Niğde İl Danışma Meclisi Toplantısı’na katılmak üzere Niğde’ye geldi. Bakan Kılıç, İl Danışma Meclisi Toplantısı’nın ardından Niğde Valiliği’ni, daha sonra da Niğde Belediye Başkanlığı’nı ziyaret etti. Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Bakan Kılıç ve beraberindeki heyeti belediye binası önünde karşıladı. Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’ı makamında ağırlayan Belediye Başkanı Akdoğan, Niğde Belediyesi’nin faaliyetleri hakkında kısa bilgi sundu. Niğde’nin tarih boyunca pek çok medeniyetlere ev sahipliği yapmış bir il olduğuna vurgu yapan Başkan Akdoğan, kentin tarım ve sanayi alanında ciddi faaliyetler yürüttüğünü ifade etti. Başkan Akdoğan, Selçuklu döneminden kalma pek çok eseri ile dikkat çeken Niğde’nin tarihi ve doğal güzellikleri ile aynı zamanda bir turizm kenti olduğunu da vurguladı.

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ise Niğde’ye yeni bir stadyum yapacaklarını müjdeledi. Belediye Başkanı Faruk Akdoğan da Niğde’ye yeni bir stadyum müjdesi veren Bakan Kılıç’a şahsı ve Niğdeliler adına teşekkür etti.

Bakan Kılıç’ın gerçekleştirdiği ziyarete Vali Ertan Peynircioğlu, AK Parti Niğde Milletvekilleri Alpaslan Kavaklıoğlu ve Erdoğan Özegen, Bilecek eski Milletvekili ve Niğde Koordinatörü Fahrettin Poyraz, Bakanlık bürokratları, AK Parti İl Başkanı Emrah Özdemir, İl Genel Meclisi Başkanı Bülent Küçüktuna ve parti yöneticileri de eşlik etti.

Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, ziyaretin anısına Bakan Kılıç’a, 15 Temmuz darbe girişiminin engellenmesinin sembol isimlerinden biri olan Niğdeli kahraman Şehit Ömer Halisdemir’in ismi yazılı Niğde Belediyespor forması ve el dokuması yün seccade hediye etti.

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Niğde Belediyesi’ni ziyaretinde bir çiftin nikah törenine de katılarak genç çifte mutluluklar diledi.

Bakan Kılıç ve beraberindeki heyet daha sonra Niğde’nin Bor ilçesine bağlı Çukurkuyu Beldesi’ne geçerek, burada kahraman Şehit Ömer Halisdemir’in kabri başında dua etti.