Siyaset

Ak Parti Niğde Teşkilatı TBMM Grup Toplantısında

Abone Ol

Merkez İlçe Teşkilatı TBMM'de AK Parti Grup Toplantısına katılmak için yoğun görüşmeler neticesinde 29 Mayıs'a randevu almaya başardı. Başbakan Recep Tayip Erdoğan'ın 2000 kişiye seslendiği konuşmayı canlı dinleme fırsatını yakaladı.

Merkez İlçe Teşkilatı Başbakan Erdoğan'ın konuşmasından sonra hatıra fotoğrafı çektirme imkanı buldu. Başbakan Niğde'ye hitaben" çok çalışmanız gerek "dedi. Enerji Bakanı Taner Yıldız , Sağlık Bakanı Recep Akdağ ve Avrupa Birliği Bakanı Egemen Bağış ile görüşmelerde bulunarak hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Merkez İlçe Teşkilatı Eski Niğde Valisi Muammer Güler'i ziyaret ederek kendilerini TBMM'de görmekten mutlu olduklarını ve çalışmalarını yakinen takip ettiklerini belirttiler. AK Parti heyeti Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu ve Ömer Selvi'yi makamlarını ziyaret ederek TBMM çalışmaları hakkında bilgi aldılar. Milletvekillerinin büyük ilgi ve alakasıyla karşılaşan Merkez İlçe Teşkilatı, Niğde'nin sorunlarını TBMM gündemine taşıyan vekillerin çalışmalarından memnuniyetlerini dile getirdiler.