Siyaset

Ak Parti Niğde İl Yönetimi Devlet Kurumlarını Ziyaret Etti

Abone Ol

Bir parti yönetimi devlet kurumlarını neden ziyaret eder.

Devletin Kurumlarının İl Yöneticilerini ziyaret eden Ak Parti Yönetiminin ziyaret gerekçesini İl Başkanı Mahmut Peşin anlattı.

Ak Parti Niğde İl Teşkilatı 13 Ocak 2018 tarihinde gerçekleştirdiği Kongre sonrasında oluşan yeni yönetim kurulu ile kurumları ziyaret etti.

Mahmut Peşin’in başkanlığında, Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu, Alay Komutanı İdris Tataroğlu, Başsavcı Oğuzhan Dönmez ve Niğde Askerlik Şubesi Müdürlüğüne ziyaret gerçekleştirdi.

Mahmut Peşin, nezaket ziyareti yaptıklarını belirtirken şu ifadelere yer verdi; ‘’Kongre sonrası yoğun bir çalışma sürecine girdik. Kurumlarımızı ziyaret ederek yönetim kurulu üyelerimizi tanıştırıyoruz. Ak Parti Niğde Teşkilatı olarak, ilimizin gelişmesine siyasi anlamda katkı sağlamak için yoğun bir mesai harcıyoruz. Kurumlarımızın istek ve taleplerini gerekli Bakanlıklarımıza ileterek çözüme kavuşturmak için çalışıyoruz. Kurum ziyaretlerimizle, STK buluşmalarımızla, sokakta , işyerinde, evinde, tarlada, kısacası her vatandaşımızın elini sıkmaya, onları dinleyip tespit ettiğimiz sorunların çözümü için gayret sarf ediyoruz. Ak Parti, millete hizmet için yola çıkmış bir parti ’’ dedi.