Siyaset

Ak Parti Mahalle Temsilcileri İle Buluştu

Abone Ol

Seçimlere bir yıl kalmasına rağmen Ak Parti Merkez İlçe Teşkilatı seçim çalışmalarına start verdi. Daha önce köy ve belde temsilcileri ile bir araya gelen Ak Parti Merkez İlçeTeşkilatı bu kez de mahalle temsilcileri ile buluştu.

Geçtiğimiz pazartesi günü Niğde Ak Parti Merkez İlçe Teşkilatı, Ak Parti Mahalle Temsilcileri ile Öğretmen evinde yemekli bir toplantıda bir araya geldi. Toplantıya; Merkez İlçe Teşkilatı Latif GÜNGÖR başkanlığında tam kadro katılırken, mahalle temsilcilerinin de yoğun ilgisi gözlerden kaçmadı. Ak Parti Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyelerinin Mahalle Temsilcileriyle istişarelerde bulunarak mahallelerindeki sorunları ve çözüm önerilerini dinlemeleri ve notlar almaları Temsilciler tarafından olumlu karşılandı.

Toplantıda bir konuşma yapan Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Latif GÜNGÖR “Bizimle çalışmak isteyen, bizim yanımızda duran, duruşuyla partimizin ve liderimizin misyon ve vizyonunu yansıtan Mahalle Temsilcilerimiz var. Mahalle temsilcilerimizin bir kısmını yenileyerek adeta taze kan vererek daha aktif ve dinamik hale getirdik. . Başta şahsım olmak üzere hepimiz buraya gönüllü olarak geldik. Ak Parti hizmet kervanını ancak birlikte yürütebiliriz. İnanıyorum ki gerek yönetim kurulu üyelerimiz gerekte siz değerli temsilcilerimiz Niğde adına daha güzel yarınlar için gece gündüz demeden çok değerli hemşerilerimiz hizmet etmek için koşturuyor ve koşturacağız ”dedi.