Siyaset

Ak Parti İlçe Kongreleri Galeri

Abone Ol

AK Parti Çamardı ilçe kongresi yapıldı.

AK Parti Çamardı İlçe Teşkilatı kongre heyecanı yaşadı. Geçici İlçe Başkanın belirlendiği seçimde Gafur Karaca seçildi. Tek liste halinde girilen seçimde AK Parti ilçe başkanı seçildi.

Çamardı Öğretmen Evinde gerçekleştirilen kongreye Çamardılıların yoğun ilgi gösterdiği seçime Koordinatör AK Parti 22. Dönem Kırşehir Milletvekili Hacı Turan, Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, İl Başkanı Muzaffer Şahiner, İl Genel Meclis Başkanı Erdal Koçyiğit, , İl Genel Meclis üyeleri, İlçe ve Belde Belediye Başkanları, AK Parti İl Teşkilatı, Merkez İlçe Teşkilatı , Kadın ve Gençlik Kolları, İlçe Belediye Kaşkanları ve çok sayıda Çamardı ilçe teşkilatlarından katılanlar oldu.

Seçim öncesi protokol konuşmalarında İl Başkanı Muzaffer Şahiner’in yanı sıra İl Genel Meclis Başkanı Erdal Koçyiğit ve Çamardı Belediye Başkanı Yavuz Soylu ve AK Parti Çamardı ilçe Başkanı Gafur Karaca’da birer konuşma yaptılar.

AK Parti Çamardı ilçesi yönetim kuruluna Yasin Kurudere, Ali Pınar, M. Emin Altınkaya, Cafer Günebakan, Seyfettin Yürütmen, Davut Yılmaz, Selma Dinçer Yasin Yılmaz, Ersin Akkaya, Âdem Baykan, Ratıp Baysal, Bahri Aydoğan, Mustafa Bıçkı, Ahmet Köse seçildi.

İlçe Başkanlığına seçilen Gafur Karaca konuşmasında En son işi köyüne kuran kursu yapmak olan; Geçtiğimiz yaz Hakka yürüyen İlçe başkanımız Elekgölü muhtarımız Hüsnü abimizi Rahmetle anıyoruz. Mekânı Cennet Olsun İnşallah. Geçtiğimiz dönem de bir referandum birde genel seçim yaşadık. Referandumu bizler ülkemiz için bir milad. Adaletin Mülkün Temel –Bu mülkün içinde Herkesin olduğunun tescili olarak gördük Sizlerin gayretleriyle çok iyi sonuç aldık.

İlçe Başkanlığına seçilen Karaca ; “Milletvekillerimize belediye başkanımıza il genel meclis üyelerine İl başkanımıza ilçemizin ihtiyaç ve eksiklerini tespit edip öncelik sırasına göre, Hayata geçirilmesi için sizlerle üstlerimiz arasında bağlantıyı kurmak olmalıdır. Hep birlikte Allahın izniyle Bir olacağız iri alacağız. Biri olacağız Yeter ki memlekete bir tuğla fazla konulabilsin. Biz sıradan bir partide siyaset yapmadığımızı biliyoruz.

Çiftlik Kapalı Spor Salonunda Çiftliliklerin yoğun ilgi gösterdiği seçime AK Parti Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu’nun yanı sıra İl Başkanı Muzaffer Şahiner ve İl Genel Meclis Başkanı Erdal Koçyiğit ile il genel meclis üyeleri, ilçe ve belde belediye başkanları, AK Parti il teşkilatı, kadın ve gençlik kolları, merkez ilçe teşkilatı, ilçe başkanları ve çok sayıda Çiftlik ilçe teşkilatlarından katılanlar oldu.

Tekrar ilçe başkanlığına seçilen Bayram Taş da konuşmasında Çiftlik AK Parti ailesi olarak yollarına her geçen gün başarılarını artırarak devam ettiklerini belirterek kendisini bu sorumluluğu yüksek göreve seçenlere teşekkürlerini sundu. Taş, bu dönem milletvekilleriyle birlikte Niğde ve Çiftlik için önemli hizmetlere imza atmaları açısından çok şanslı bir dönem olduğunu da ifade etti.

AK Parti Çiftlik İlçe Teşkilatı geçtiğimiz hafta sonu kongre heyecanı yaşadı. İlçe Başkanın belirlendiği seçimde mevcut ilçe başkanı Bayram Taş güven tazeledi. Taş, tek liste halinde girilen seçimde yeniden AK Parti ilçe başkanı seçildi.