İlginç Görüntüler

“Abbasın Melekleri” çok güldürecek

Abone Ol

“Abbasın Melekleri” çok güldürecek

Yönetmenliğini Yusuf Atıcı, yapımcılığını Mustafa Sait Çelik, Koordinatörlüğünü Aziz Özuysal'ın yaptığı "Abbasın Melekleri" adlı sinema filminin çekimleri Kuşadası'nda tamamlandı.

Kuşadası’nda çekimleri sona eren ve Kasım ayında vizyona girecek olan “Abbasın Melekleri” filmi komediye yeni bir soluk getirecek.

Yapımcılığını Mustafa Sait Çelik’in, yönetmenliğini Yusuf Atıcı’nın yaptığı filmde başrollerde birbirinden güzel isimler oynuyor.

Recep İvedik, Fetih 1453, Çılgın Dersane gibi önemli filmlerin castını yapan Berrak Deniz’in başrolünde oynadığı filmde Sevil Uyar, Bircan İpek, Seda Mutlu, Seçil Şahin gibi genç isimlerin yanı sıra Şenol İpek, Kayra Şenocak, Sinan Bengier, Dost Elver ve Ferdi Atuner gibi tecrübeli isimler rol alıyor.

Aynı zamanda filmin castını da yapan Berrak Deniz filmin oldukça eğlenceli geçen setinin beyaz perdeye yansıyacağını söyledi.

Filmde 2006 yılında katıldığı Miss Model of Turkey yarışmasında Türkiye 1.'si olan, Çılgın Dershane filmi ile adından söz ettiren Sökeli oyuncu Sevil Uyar başrolde yer alıyor.

uşadası sahilleri başta olmak üzere bölgede çeşitli mekanlarda çekilen sinema filminde Sevil Uyar'ın yanı sıra ünlü oyuncular Dodan Akkaya, Dost Elver, Cengiz Küçükayvaz, Berrak Deniz, Şenol İpek, Deniz Gönen, Sinan Benginer' de yer alıyor. 2014-15 sinema sezonuna damgasını vurması beklenen film setini ziyaret eden Söke Meandros Casting'in cast Directörü oyuncu Selami Taner'in de devam eden çekimler esnasında sinema filminde rol alması bekleniyor.

Eylül ayında vizyona girecek "Abbasın Melekleri" sinema filminde köşeye sıkıştırılmış pısırık bir mafya babasının başından geçen olaylar anlatılırken, Trajikomik yaz filmi "Abbasın Melekleri" ülkemizde 175 sinemada ve Avrupa'da beş ayrı ülkede gösterime gireceği belirtildi. -