Niğde Haber

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününde Şehitlerimiz Dualarla Anıldı

Abone Ol

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında Niğde Şehitliğinde düzenlenen anma programına katılan Valimiz Sayın Yılmaz Şimşek daha sonra 15 Temmuz şehidi Şehit Polis Memuru Kemal Tosun’un ailesi ile 15 Temmuz Gazimiz Bilal Akkuş’u ziyaret etti.

Niğde şehitliğinde düzenlenen programa Valimiz Sayın Yılmaz Şimşek, Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, İl Emniyet Müdürü Ömer Faruk Karataş, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Garip Gümüş, siyasi parti temsilcileri, kurum müdürleri ve gazilerimiz ile şehitlerimizin yakınları katıldı.

Kuran’ı Kerim tilavetinin okunmasıyla başlayan programda Valimiz Sayın Yılmaz Şimşek ve beraberindekiler şehitlerimizin kabirleri başında dua ederek karanfil bıraktılar.

Niğde Şehitliğinde düzenlenen programın akabinde ise Valimiz Sayın Yılmaz Şimşek ve Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir 15 Temmuz hain darbe girişiminde şehit olan Polis Memuru Kemal Tosun’un ailesini ziyaret etti.

Şehidimizin anne ve babası ile bir süre sohbet eden Valimiz Sayın Yılmaz Şimşek’’15 Temmuz 2016 günü ülkemizin bölünmez bütünlüğü, vatanımızın ve milletimizin bağımsızlığı ve tüm kutsal değerlerimizin muhafazası için canlarını seve seve feda eden aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi hiçbir zaman unutmayacağız’’ dedi.

Şehidimiz Kemal Tosun’un ailesini ziyaretinin ardından 15 Temmuz Gazimiz Bilal Akkuş’u evinde ziyaret eden Valimiz Sayın Yılmaz Şimşek, Gazimiz ve ailesiyle bir süre sohbet etti.