• DOLAR 32,59 %0.35
  • EURO 34,86 %0.34
  • ALTIN 2.492,63 %0.33
  • BİST100 9.667 %1.50
  • BITCOIN 64.100 %0.99
  • ETHERIUM 3.052 %-0.58
20°

Özel Ekip İstanbul Sürücü Kursu

Firma Kodu #3082
Sektör Sürücü Kursları
Adres Osmanağa Mah., Serasker Cad.,No:63 Kat:1/2 Kadıköy/İSTANBUL
URL https://ekipsurucukursu.com/
Şehir/Eyalet Ucar
Eklenme Tarihi 22.05.2023
Motorlu araçların kullanılması için gerekli olan ehliyet temini Ekip sürücü kursu farkıyla 30 gün içerisinde sorunsuz koşulsuz alınabilmektedir. Öncesinde yapılan ön kayıt ile ders saatleri ayarlanır ve online sınav sonrasında başarı gösteren adaylara ehliyetleri prosedür gereği verilebilmektedir. Ehliyet almak için yapılan her başvuru uzman ekip tarafından değerlendirilip yapılır. Kadıköy Ekip sürücü kursu her zaman fark yaratırken her adaya ömürleri boyunca unutmayacakları trafik kurallarını da öğretir.
Ehliyet Almanın En Kolay Yolu
Alanında uzman eğitmenler ve diğer ekip kalite standartları çerçevesinde adayların yanında olarak teorik ve pratik olarak ders anlatımlarını yaparlar. Direksiyon eğitimleri ve diğer dersler kısa süre içinde program dahilinde bitirilerek adayların sınava girmeleri sağlanır. Bilgisayar ortamında ve e-sınav sistemi sayesinde 30 gün sonunda ehliyete sahip olunabilmektedir. Akan trafikte sorunsuz ara. Kullanmak için bu sürücü kursu tüm gerekenleri vererek kolaylık sağlamaktadır. Tüm detaylara resmi internet sitesinden ulaşarak merak edilenlerde sorulabilmektedir.
Sürücü Kursunun Farkı Önemli
Her türlü aracın kullanılması için mutlaka uygun ehliyetin bulunması gerekir. Ehliyet sınavında başarılı olunması için profesyonel eğitmenler kursiyerlere ders vererek başarı sağlamalarına yardımcı olmaktadırlar. 11 yıla varan büyük tecrübe ve sayısız sürücü kazandırımı ile adından sıkça söz ettiren Ekip sürücü kursu her zaman var olmaya devam etmektedir. Sürücü kursundan beklediğinizin daha fazlası…

Bunlar da ilginizi çekebilir