• DOLAR 32,64 %0.37
  • EURO 35,34 %0.40
  • ALTIN 2.512,82 %1.14
  • BİST100 9.525 %0.00
  • BITCOIN 61.977 %-0.21
  • ETHERIUM 2.989 %-0.9
12°

Nizamoglu Nakliyat

Firma Kodu #1589
Sektör Kargo - Nakliyat
Adres yasemin sokak no 25
URL http://www.nizamoglunakliyat.com
Şehir/Eyalet Ucar
Eklenme Tarihi 22.05.2023
Evden eve Nakliyat
Taşınmak gözünüzü mü korkutuyor? Ambalajdan da mobilya montelemekten de hiç anlamıyor musunuz? O halde bizimle bu sorununuzdan kurtulmaya ne dersiniz? evden eve nakliyat konusunda uzman olan firmamıza http://www.nizamoglunakliyat.com/ adresinden de ulaşabilirsiniz. İnternet sitemiz 7 gün 24 saat aktif olup, sürekli güncellenmektedir. İnternet sitemize girerek bizimle her zaman iletişime geçebilirsiniz.
Nakliyelerimiz nakliye olunacak mekâna genelde asansör ile taşınmaktadır. Eşyalarınız ambalajlanırken ve tekrar yerleştirme veya montajlama sırasında asla zarar görmeyecek şekilde olmasına özen gösterilir. Eğer herhangi bir zarar görme durumu olmuşsa şirketimizce telafi edileceğini de belirtiriz. Zamanınızın çok sınırlı olduğu zamanlarda taşınmada işleminden önce evinizi veya iş yerinizi ziyaret ederek neyi nasıl yapmamız konusunda ön bir nakliyat hazırlık çalışması yapabiliriz. Böylelikle taşınma günü daha taşınmaya başlamadan önemli ölçüde yol kat etmiş oluruz.
Ayrıca İstanbul evden eve nakliyat fiyatları konusunda çok mu kafa patlattınız? Bütçenize uygun nakliye şirketi bulamadınız mı? Üzülmeyin her ne kadar nakliye ücretlerimiz nakliye olacak mesafeye ve eşyanın fazlalığına göre değişse de müşterilerimizi mağdur etmeyecek ödeme planları yaptığımızı da bilmenizi isteriz. Artık taşınmayı çile haline getirmeye ve günlerce uğraşmaya son. Evden eve taşımacılık konusunda uzman ekibimiz sayesinde taşınma işiniz hızlıca ve tüm kurallara uyularak halledilir. Müşteri memnuniyeti esas alan firmamız şimdiye kadar hiçbir müşteriyi zarara uğratmamıştır ve hiç şikâyet almamıştır.

Bunlar da ilginizi çekebilir