• DOLAR 32,37 %0.15
  • EURO 35,05 %-0.12
  • ALTIN 2.325,41 %0.22
  • BİST100 9.110 %0.33
  • BITCOIN 70.160 %-0.54
  • ETHERIUM 3.553 %-0.53
15°

Kumaş Sepeti

Firma Kodu #2951
Sektör Giyim Mağazaları
Adres Rumeli Caddesi Süleyman Nazif Sok No: 61/F Osmanbey-Şişli/ İstanbul
URL https://kumassepeti.net/urunlerimiz/
Şehir/Eyalet Ucar
Eklenme Tarihi 22.05.2023
Çeşitli kumaşlar üretip satan firmamız, son derece kaliteli hammadde ile üretim sağlayan ve insanların sağlığına duyarlı kumaşlar üreten kaliteli firmalar arasındadır. Firmamız en bilindik markaların kumaş üretimlerini yaparak satışa sunan ve markaların kaliteli kumaşları ile öne çıkmasını sağlayan bir firmadır.

Gerek abiyelik gerek baskılı gerekse de gelinlik kumaşları ile öne çıkan firmamız çeşitli markalar için iç giyim kumaşları üretimi de sağlar. Kadife, organze, örme, payetli, saten kumaş çeşidi üretimi bulunan firmamızın ürünleri, pamuk ve ipek gibi kaliteli hammaddelerden sağlanır.

Her kumaş türünün her rengini üreten firmamızın kullandığı boyalar, insan sağlığı için son derece duyarlıdır ve kimyasal dolaylı herhangi bir rahatsızlık yaratmaz. Ayrıca kumaşlarımız kaşıntı, tahriş, egzama ve alerji gibi rahatsızlıklara da neden olmaz. İnsan sağlığına duyarlı üretim yapıldığı, araştırma firmaları tarafından kanıtlanmıştır.

Firmamız toplu satış gerçekleştiren bir firmadır. Ürünleri düzenli olarak kontrol edilir ve satışa o şekilde sunulur. Hiçbir şekilde herhangi bir sağlık sorunu yaratmadığı kanıtlanmıştır. Fiyat olarak en düşük maliyeti gözeten firmamızın kumaşları, dolar bazında satışa sunulur. Metreye göre fiyat verilen kumaşlar, türünün en kaliteli ve en ucuz kumaşlarıdır.

Desenli kumaş üretimi yapan firmamız, elbiselerin en iyi şekilde dikilmesi için desenlerinin belirlenmesini kolay tutar. Yani elbiseler bir kalıba sokulurken herhangi bir desen bozukluğu yaratmaması gözetilir. Ayrıca kolsuz elbiselere kol yaptırmak, dekolteleri biraz olsun kapattırmak isteyen müşteriler için, desenlerin bozulmaması için gerekli düzenlemeleri yapar. Desenli kumaşlardan üretilen ürünlerde herhangi bir absürt duruş olmamakla beraber, elbisenin en iyi şekilde durması sağlanır.

Ürünlerimizin kalitesi oldukça iyi durumdadır. Kumaşlar doğru kullanıldığı taktirde herhangi bir yıpranma göstermez ve ekstra bir güç uygulanmadığı takdirde kesinlikle yırtılmaz. Kumaşların en doğru yıkanma biçimi abiyelerde 30 derece ve en fazla 25 dakika, diğer kumaşlarda ise en fazla 40 derece ve en fazla 50 dakikadır. Daha fazlası düzenli hale getirildiği takdirde, ürünleri yıpratır ve renklerine zarar verebilir. Bu şekilde yıkandığı, kurutma makinasına çok sık atılmadığı takdirde kumaşlar yıpranmaz ve kesinlikle renk atmaz

Bunlar da ilginizi çekebilir