• DOLAR 32,53 %-0.02
  • EURO 35,01 %0.45
  • ALTIN 2.433,28 %0.42
  • BİST100 9.817 %0.98
  • BITCOIN 63.853 %-3.97
  • ETHERIUM 3.102 %-4.9
25°

GRAND HOTEL NİĞDE

Firma Kodu #114
Sektör Oteller
Adres Niğde Hükümet Meydanı
URL http://www.grandhotelnigde.com/
Şehir/Eyalet Daşkəsən
Eklenme Tarihi 22.05.2023
 GRAND HOTEL NİĞDE
 
 
Niğde şehir merkezi hükümet meydanı caddesinde turizme merhaba diyerek hizmete yeni açılan GRAND HOTEL NİĞDE' mizin gülen yüzü olarak sizleri ağırlamaktan mutluluk duyarız.

    Şehrimizin yükselen değeri olmayı hedefleyerek kapılarını açan GRAND HOTEL NİĞDE bünyesinde single, double, tirble ve suit olmak üzere 80 oda 185 yatak kapasitelidir. Ayrıca konuklarımız için hazırlanmış ve günün yorgunluğunu atabileceğiniz apple bar, sizlerin damak zevkine önem veren Türk, Fransız, İtalyan ve Niğde 'nin yöresel yemeklerini sizlere sunan Nahita Restorant, Düğün nişan gibi özel günlerde özel anılar bırakacak olan Tyana Kokteyl Salonu, huzur içinde kullanabileceğiniz oyun salonu, toplantılarınız için dizayn edilmiş toplantı salonu, özenle hazırlanmış sauna, Türk Hamamı, Fitnes Center, ihtiyaçlarınız için satış büfesi, 80 araçlık kapalı otopark siz değerli konuklarımızın taleplerini karşılamak üzere hazırlanmıştır.

    GRAND HOTEL NİĞDE gönül rahatlığı içerisinde konaklayabileceğiniz ve tüm ünitelerinde kaliteyi ve konforu hedefleyen genç, dinamik, profesyonel kadrosuyla Niğde'mizin kendine has konuk severliği ile sizlere hak ettiğiniz hizmeti vermekten gurur duyarız.


KONAKLAMA
 
GRAND HOTEL NİĞDE bünyesinde single, double, tirble ve suit olmak üzere toplam 80 oda bulunmaktadır. Tüm odalarda klima, saç kurutma makinesi, özel kasa, mini bar, 51 ekran televizyon, direkt telefon ve yarıca 24 saatoda servisi hizmeti sunulmaktadır.
    Tamamen sizin için dizayn edilmiş 185 yatak kapasitesi olan 24 saat sıcak su hizmetinin bulunduğu odalarda, günün yorgunluğunu atabilir, evinizdeymiş gibi kendinizi rahat hissedebilirsiniz.

Türk, Fransız, İtalyan ve Niğde mutfağının eşsiz lezzetlerinin sunulduğu 150 kişilik kapasiteye sahip Nahita Restaurant siz ve dostlarınızın damak zevki için ortak adrestir.




Bunlar da ilginizi çekebilir