• DOLAR 32,32 %0.21
  • EURO 35,08 %-0.15
  • ALTIN 2.279,98 %0.11
  • BİST100 9.011 %2.32
  • BITCOIN 70.540 %1.37
  • ETHERIUM 3.588 %1.07
16°

flama bayrakcı

Firma Kodu #1300
Sektör Terzi Dikiş
Adres Mandıra caddesi no:94/A Fikirtepe-Kadıköy / İSTANBUL
URL http://www.bayraklar.net/
Şehir/Eyalet Ucar
Eklenme Tarihi 22.05.2023
2006 yılında kurulan Flama Bayrak başarılı geçmişiyle Türkiye’nin önde gelen flama bayrak imalatı yapan üreticiler arasında kendisini herkese duyurarak yer almaktadır. Hizmet sektöründe bölgesel lider olabilmek için vizyonu altyapısı ve bilgileriyle hareket etmektedir.
Flama Bayrak, Tişört Baskı, Otomotiv, Turizm ve Şehirlerarası Yolcu Taşımacılığı hizmetleri ile sektörde faaliyet göstermektedir. Flama Bayrak Şirketimizin başarı Hikâyesinin arkasında, müşteri odaklı ve
verimliliği önemseyen bir yönetim Şekli ile yönetilmektedir. Bu yaklaşım, sadece menfaatdoğrultusunda maddi kazanımlarla değil, bütün toplumun yararlandığı ve yararlanacağı milli görüşleri ile kurumsal yurttaşlık bilinciyle gelişmektedir.
Şirketimiz olan Flama Bayrak, yine bu bilinç çerçevesinde özellikle Bayrak Flama, alanlarına odaklanan çeşitli sponsorluk yaparak projelerini hayata geçirmektedir.

Destek verdiği tüm altyapı ve alanlarda, sorumluluklarının bilincinde olan Flama Bayrak Şirketi, topluma öncü ve örnek olmaya çalışan gerek kurumsallarla gerek İç piyasalarda hareket etmekte, çalışmalarıyla ülke ekonomisine ve istihdama katkı sağlamaktadır. Şirketin Kurumsal Sosyal Sorumluluk Stratejisi; yürüttüğü çalışma alanlarında, toplumun refah düzeyini arttıracak, geliştirmek ve gelişimin ekonomik açıdan, kültürel, sosyal ve çevresel açıdan sürdürülebilirliğini
sağlamaktır.

Bunlar da ilginizi çekebilir