• DOLAR 32,52 %-0.07
  • EURO 34,88 %0.07
  • ALTIN 2.431,32 %0.34
  • BİST100 9.769 %0.48
  • BITCOIN 63.676 %-4.48
  • ETHERIUM 3.114 %-4.68
24°

Fakro

Firma Kodu #2996
Sektör İNŞAAT - EMLAK
Adres Ahmetyesevi mahallesi çamlık caddesi sema sokak no: 9
URL https://www.fakro.gen.tr
Şehir/Eyalet Ucar
Eklenme Tarihi 22.05.2023
Bu yeni nesil çatı merdiveni ideal ekolojik ve termal çözümdür. İşlevselliği ve yüksek dayanıklılığı makul bir fiyata birleştirir. 3 bölümden oluşan katlanır merdiven, çam ağacından yapılmıştır ve daha kolay çatı katı merdiveni kullanımı için bir tırabzan ile donatılmıştır. Bu çatı merdivenin ek bir avantajı, diğer merdivenlerin sahip olmadığı ekstra bir engeldir. Katlandığında çatı merdiveni tavana gizlenir ve merdiven alanını boşaltır. Kendiliğinden kapanan bir kapak eklenmesi sayesinde kilit takılmaz. Kutu çerçevesi çamdan yapılmıştır ve standardın bir parçası olarak mühürlenmiştir, köşelerde üstün sızdırmazlık ve tam kapanma sağlamak için patentli menteşelerle köşegenlerin değiştirilmesini zorlaştırmaktadır.

Basamaklar daha fazla dayanıklılık için kırlangıç bağlantıları kullanılarak takılır ve kaymayı önleyen özel oluklar ile donatılmıştır. Gerçekten tasarruf etmek ve evinizi olabildiğince çevre dostu yapmak istiyorsanız ahşap çatı merdivenleri en iyi yoldur. Ancak bunun yalnızca birkaç taneye mahsus ayrıcalıklı bir ürün olduğunu düşünmeyin. En son ürünümüz kesinlikle en iyi şekilde ucuz bir ahşap çatı katı merdivenidir. Başka hiçbir ahşap katlanır çatı katı merdiveni sadece genel olarak düşük bir fiyatla değil, birçok yönden tasarruf etmenize yardımcı olamaz.

3 bölümden oluşan ahşap merdivenlerimiz tırabzan ve koruyucu ayaklarla birlikte verilmektedir. Bu nedenle dairenize girip çıkmanın güvenli bir iş olduğundan emin olabilirsiniz. Sadece bu çatı katı merdivenini kullanmak güvenli olmakla kalmaz. Aynı zamanda 1,22 W / m²K değerinde U, enerji faturalarınızda tasarruf sağlayabilirsiniz. Çatı merdivenlerini seçerek tavan arasına daha uygun bir giriş yapmayı seçtiniz. Çatı merdivenleriyle birlikte verilen yumuşak kapatma seçeneği yerine oturan ve kapak güvenli bir şekilde kapanacak olan patentli ve yenilikçi bir kilitleme sistemidir.

Bunlar da ilginizi çekebilir