• DOLAR 32,33 %0.24
  • EURO 35,07 %-0.18
  • ALTIN 2.296,43 %0.83
  • BİST100 9.059 %2.87
  • BITCOIN 70.700 %0.98
  • ETHERIUM 3.579 %-0.31
18°

Esse Pvc Şerit Perde

Firma Kodu #4025
Sektör Perdeciler
Adres Şeyhsinan Mah. Salih Omurtak Cad. No:225/1A Çorlu/Tekirdağ
URL https://essepvc.com/
Şehir/Eyalet Culfa
Eklenme Tarihi 22.05.2023
Pvc Şerit Perde Nedir ?
Pvc şerit perde, bir alanı bölmek için, gıda sektöründe olduğu gibi bölümler arası ısı kaybını önlemek yada yoğun insan ve forklift gibi araç trafiğinin olduğu yerlerde kapılardan daha verimli olan düşük maliyetli, bakım gerektirmeyen, kurulumu kolay, temizlenmesi kapılara göre daha kolay, pratik, polivinil klorürden üretilen endüstriyel bir üründür. Pvc şerit perde toz, duman veya nemin kontrol edilmesi gereken gıda işleme, ilaç ve elektronik gibi endüstriyel uygulamalarda kullanılırlar. Pvc şerit perde çeşitli ebat ve kalınlıklarda gelir ve özel ihtiyaçlarınıza göre özelleştirilebilir.
PVC Perde Kullanım Alanları Nelerdir ?
Pvc şerit perde çok çeşitli ortamlarda kullanılabilen çok yönlü bir üründür. Pvc şerit perde en yaygın kullanımlarından bazıları şunlardır:
Endüstriyel Alanlar
Pvc şerit perde genellikle fabrikalarda ve depolarda çalışma alanları ile depolama alanları arasında bariyer sağlamak amacıyla kullanılmaktadır. Pvc şerit perde daha geniş bir alanda ayrı çalışma alanları oluşturmak için de kullanılabilirler.
Ticari Alanlar
Pvc şerit perde, restoranlarda ve diğer ticari mutfaklarda, yemek pişirme alanı ile yemek alanı arasında bir bariyer oluşturmak için yaygın olarak kullanılır. Pvc şerit perde geçici bölümler oluşturmak veya çalışanlar için mahremiyet sağlamak için ofis alanlarında da kullanılabilirler.
Depolama Alanları
Pvc şerit perdeler depo gibi yoğun forklift trafiğinin olduğu yerlerde sıklıkla karşımıza çıkar, bunun nedeni bu alanlarda sürekli forkliftler sayesinde sevkiyatın olmasıdır. Kapı kullanan işletmeler için pvc şerit perde kullanmak giriş çıkışları daha pratik hale getirdiği için zamandan tasarruf sağlarlar. Ayrıca pvc şerit perdelerin arkası gözüktüğü için istenmeyen forklift kazalarının önüne geçmiş olurlar.
PVC Perde Çeşitleri Nelerdir?
Pvc şerit perdelerin kullanım alanlarına göre bir çok çeşiti, ebatları ve kalınlıkları bulunmaktadır. Sektörünüz ve ihtiyaçlarınıza uygun olarak başlıca çeşitlerimiz şunlardır;
Şeffaf PVC Şerit Perde
Kaynak PVC Şerit Perde
Buzlu PVC Şerit Perde
Turuncu PVC Şerit Perde
Anti-bakteriyel PVC Şerit Perde
Takviyeli PVC Şerit Perde
Düşük Isı PVC Şerit Perde
Standart PVC Şerit Perde
PVC Perdenin Faydaları Nedir?
PVC şerit perde, geleneksel kapılara göre daha az maliyetlidir. Pvc şerit perdenin herhangi bir bakım maliyeti bulunmaz ve kullanımı çok basittir. Otomatik kapılar gibi bir bakım gerektirmez, parça değiştirmek gerekmez ve kırılmazlar. Bu perdeler soğuk hava depolarında sıklıkla karşımıza çıkarlar. Bu tür yerlerin sıcaklığını Pvc şerit perde sayesinde kontrol edebilirsiniz. PVC şerit perde sayesinde işletmenizdeki bölümler arasında gürültüyü azaltabilirsiniz. Dikey PVC perde kullanarak toz, kir ya da duman gibi kirlerin bir bölümden başka bir bölüme geçmesini engellersiniz. Personellerinizin şerit perdelerden araç ya da yürürken geçmesi daha kolaydır, bu durum sizin iş gücünüzü hızlandıracağı için yoğun personel trafiğinin olduğu yerlerde kullanmak idealdir. Şeffaf PVC şerit perde kullanarak çalışanlarınızın çarpışmalardan oluşacak kaza riskini minimum seviyeye indirirsiniz. Bu perdeler sayesinde işletmenize böcek ya da kuş gibi canlıların girmesini engelleyebilirsiniz. Bunlara ek olarak pvc şerit perde kullandığınız zaman güneş ışınlarından faydalanabilirsiniz. Ayrıca soğuk ya da sıcak hava gerektiren ortamlarda pvc şerit perde kullanarak oluşacak herhangi bir ısı kaybının önüne geçebilirsiniz. Bu durum sizin enerji kaybınızın önüne geçecektir ve enerjiden tasarruf sağlayacaksınız.
https://essepvc.com/

Bunlar da ilginizi çekebilir