• DOLAR 32,32 %0.19
  • EURO 35,10 %-0.16
  • ALTIN 2.310,11 %1.43
  • BİST100 9.080 %3.10
  • BITCOIN 70.490 %2.74
  • ETHERIUM 3.559 %1.6
11°

Derin Demir Yapı Dizayn

Firma Kodu #4210
Sektör Diğer Hizmetler
Adres Merkez Mh. Silahtarağa Cd. No:31/1 Eyüpsultan İstanbul
URL https://www.derindemiryapi.com
Şehir/Eyalet Ucar
Eklenme Tarihi 22.05.2023
Derin Demir & Mimarlık, kurumsal alt yapısı, 30 yılı aşkın bilgi birikimi ve deneyimi ile, Demir Çelik ve Dekorasyon hizmeti veren bir firma olarak kurulmuştur.
Amacımız, yaşamınıza değer katan tüm mekânların detayları ile ilgilenmek ve bu detayları, işçiliğin sanata dönüştüğü bir uygulama anlayışı ile hayata geçirmektir.


Yaşam alanlarını güzelleştirmek ve performansını arttırmak için çeşitli uygulamalar yapılır. Bu uygulamalar için çeşitli malzemelerin belirlenmesi ve ihtiyaca yönelik tasarım çalışmalarının yapılması gereklidir. Tüm bunlara ek olarak müşterilerin arzusu ve zevkleri ile birleşen uygulamalar projelendirilir ve çalışmalar başlar. Firmamız tüm bu süreçlerde en titiz ve kaliteli işçiliğini sergileyerek süreçleri başarılı bir şekilde yönetir.


Ev veya iş yerlerinde bulunan tüm yalıtım, dış cephe kaplama, katlanır cam balkon, pergola, kepenk ve merdiven küpeşte tasarım ve uygulamaları, mağazaların tasarım ve dekorasyonları da dahil olmak üzere çeşitli projeler geliştirilip yapılır. Bu sayede daha şık ve modern bir alan yaratılmış olur. Firmamız tüm bu uygulamaları en başından profesyonelce tasarlayıp çizerek sizlerin istediği şekilde geliştirir. Bu sayede senelerce kullanabileceğiniz ortamlara sahip olursunuz. Ayrıca yaptıracağınız izolasyon işlemleri ile de ısınızı daha iyi kontrol ederek ekonomik anlamda avantaj da sağlarsınız. Bir diğer önemli işlemlerimiz den olan otomatik kepenk ile iş yerlerinin güvenliğini arttırmanız da söz konusudur.


Projelendirme işlemlerinde genel olarak ilk önce sizlerin belirlediği alanların ölçüleri alınır ve sizlerin istediği renk ve motiflere dikkat edilerek çalışmalar başlatılır. Her türlü kırma, yeniden yapım ve kurulum işlemleri sonucunda sizlere hazır olarak sunulur. Kaliteli malzemeler kullanılarak en güzel sonuçları çıkarmayı hedefleyerek işlerimizi yürütüyoruz. Tüm bu işlemlerde kaliteli ve sağlam malzemelerin seçilmesi ile kaliteli ürünler ortaya koyuyoruz. Yaptığımız mağaza tasarım ve her türlü dekorasyon işlemleri ile özgün ve şık bir görünüm elde ederek orijinalliğinizi sergilemenize katkı sunuyoruz.


Projelerin yürütülmesi süreçlerinde sizler için seçtiğimiz kaliteli yalıtım, dekorasyon ve demir malzemeleri usta işçiliklerle motifliyor ve şekillendiriyoruz. Sizlerin yönlendirmesi ve zevkinizin ışığında ölçümleri alarak titizlikle işlerimizi yerine getiriyoruz. İyi ve kaliteli hizmet garantisi ile yaptığımız tüm işlerde sizlerin arzusuna yönelik işçilik yapmaktan mutluluk duyarız. Sizlerden aldığımız direktifler ile usta iş kişiliğimizi bir araya getiriyor ve tüm kırımdan yapıma kadar olan her işlemi üstleniyoruz. Bizleri tercih ederek sizler de kaliteli sonuçlara ulaşabilirsiniz. Yaptıracağınız işlemler sonrasında alanlarınız çok daha kaliteli ve güvenli olduğunu görebilirsiniz.

Bunlar da ilginizi çekebilir