• DOLAR 32,50 %0.08
  • EURO 34,78 %-0.12
  • ALTIN 2.496,45 %0.48
  • BİST100 9.693 %1.77
  • BITCOIN 63.800 %-1.24
  • ETHERIUM 3.048 %-2.09
19°

Arc Toner Dolum ve Bilgisayar

Firma Kodu #108
Sektör Bilgisayar
Adres Kervangeçmez Sok. Dilan Pasajı 7/42
URL http://www.arctonerdolum.com
Şehir/Eyalet Ucar
Eklenme Tarihi 22.05.2023

 ARC TONER KARTUŞ DOLUM SARF MALZEMELERİ

 
Değişen teknolojinin getirdiği yenilikleri en iyi şekilde size suna bilmek için piyasada yerini alan ARC Toner Dolum Merkezi, uygun fiyatları ve kalıcı çözümleriyle siz müşterilerine sınırsız hizmet sunmaya başlamıştır. Tüm dünyada gerçekleşen teknolojideki hızlı değişimleri, en hızlı şekilde Türk pazarına sağlamaktayız.
Daha önce birçok firma ile çalışan firmamız Arc Merkezimizin açılmasıyla bu sektörde öncü ve lider konumuna geçmiştir. Verdiğimiz hizmetin kalitesi, yaptığımız işlerin arkasında bulunmamız bu günlere gelmemizde önemli rol oynamıştır. Kurallarından ve çalışma prensiplerinden hiçbir şekilde taviz vermeyen firmamız zamanın ilerlemesine ve değişen teknolojiye ayak uydurarak gelişen teknolojiyi sizlerin ayağınıza getirmiştir. Değişen teknoloji karşısında hem donanımsal hem de yazımsal olarak kendimizi geliştirmekteyiz.
Firmamız en iyi kalitede sunduğu hizmet ile sizi ve ile uğraştırmadan cihazlarınızın dolumunu gerçekleştirmektedir. Cihazlarınız eskisinden çok daha iyi bir performansla çalışarak sizin ihtiyacınızı karşılamaktadır. Toner dolum işi oldukça zahmetli ve zor olmasından dolayı bu işi yapan kişileri üst düzey tecrübeye sahip olması gerekir. Tecrübeli çalışanlarımızla size kaliteli hizmet vermekteyiz. Çalışanlarımızın tecrübeli ve eğitimli olması sıfır hatayla her çeşit cihazlarınıza dolum yapmaktadır. Kartuş dolum işlemi de en az toner dolumu kadar zor olmakla beraber biz sizlere en iyi kaliteyi sunuyoruz. Bu üstün başarımızdan dolayı herkese örnek olmaktayız. Misyonumuzu kendilerine amaç edinen firmaların olduğunu görmek hiçte zor değil.
Her türlü , orijinal kartuş, ve muadil kartuş elimizde mevcut olup tamirini yapmaktayız. Ayrıca bilgisayar tamiri, yapmaktayız. Cihazlarınızı en kaliteli malzemeler kullanarak en iyi şekilde tamir ediyoruz. Her türlü garantiyi sunarak müşterilerimizi bizden memnun ayrılmalarını sağlıyoruz.
Amacımız sadece en iyi şekilde hizmet vermek değil; iyi hizmeti en ucuz kalitede sunmaktır. Firmamızın kullandığı kaliteli cihazları bu kadar uygun fiyatlarla sunması bizleri en çok tercih edilen firmalardan biri yapmaktadır. Evet, cihazlarımızın kalitesinden ve fiyatlarımızın uygunluğundan iddialıyız. Önceliğimiz müşterilerimizin memnuniyetidir. Ücret bizim için ikinci sıradadır. Verdiğimiz hizmet kalitesiyle bunu açık bir şekilde göstermekteyiz.
Firmamız başlatmış olduğu, boş kartuş ve toner toplama işiyle sizlerin çöpe atarak çevreye zarar verdiğiniz boş kartuşlarınızı sizden para karşılığı alarak hem sizin para kazanmanızı sağlıyor hem de çevrenin kirlenmesini önlüyor. İsterseniz bu boş kartuşlarınızı doldurup tekrar kullanabilirsiniz. Marka ve modeli ne olursa olsun her türlü cihazınız için bir çözümümüz bulunmaktadır. Standartların üstünde kullandığımız malzemelerimizle baskı ve görselliğinizi en üst seviyeye çıkarmaktayız. Hizmette üstün kalite ve güler yüz arıyorsanız bizimle tanışmanızı öneririz.
ARC Toner Dolum Merkezimiz sizlere verdiğimiz sınırsız hizmetle ekonomide tasarruf yapmanızı sağlamaktadır. En iyi bilgisayar tamiri en kaliteli kartuş ve toner dolumu ve kaliteli personeliyle hizmetiniz de olan ARC Toner Dolum Merkezi teknolojinin en son modellerini sizlere sunmakta sınır tanımamaktadır.
Her zaman ileriye yönelik fikirleri hizmet sunmaktayız. Gelişen teknolojinin hızına ayak uydurarak kaliteyi hızlı bir şekilde sizlere sunmak en önemli görevimiz. Büyük bir şehir olan İstanbul’ un en iyi firmaları arasında olmak bizi gururlandırırken, bu gurur bizleri şımartmadan işimizi en iyi şekilde yapmamızı sağlamaktadır. Kaliteli hizmet yüksek ücret ödeyerek aldığınız hizmet anlamına gelmez. Kaliteli hizmet karşılığını en düşük fiyatlarla aldığınız, memnuniyetinizin en yüksek değerde olduğu hizmettir. Sunduğumuz hizmetin kalitesinden hiç şüphemiz yoktur.
Sonuç olarak kaliteli ve uygun hizmet almanız için sizi ARC Toner Dolum Merkezimize davet ediyoruz. Kaliteyi gelin bizde görün.
HER MARKA YAZICINIZ İÇİN KARTUŞ DOLUMU
İnternet dünyasına girişte tek kapımız olan bilgisayar sayesinde günlük işlerimizin yanı sıra iş hayatımıza ilişkin birçok faaliyeti de yürütebilmekteyiz. Ürettiklerimizin ya da yaptığımız işlemlerin sonuç ürünlerini de yine bilgisayara eklemlenen donanımlar sayesinde alabilmekteyiz.
Bilgisayarın hemen her alanda bizlere yardımcı olduğu göz önüne alındığında bilgisayarların donanımları olmadan gerekli olan çıktıları alamadığımızı ve yine gerekli olan çıktıları sanal ortamlara aktaramadığımızın da farkındayız. Bu yüzden ister somut isterse de soyut işlerimiz olsun; bir şekilde donanımlara ihtiyacımız bulunmaktadır. Özellikle de üretim yaparak farklı işlemleri gerçekleştiriyorsak mutlaka sonuç ürününü alırken bir aracıya ihtiyacımız olacaktır.
İnternet teknolojisine paralel olarak gelişen bilgisayar teknolojisi ve buna bağlı olarak her gün yenilenen donanımlar ile farklı ihtiyaçlara cevap veren alternatifler de oluşturulmaktadır. Çok çeşitli donanımlar çok başka duyu organlarımıza hitap ederken; görsel olarak ürün alabileceğimiz donanımlar çağımızda önemlidir. Görsel çıktıların elde edilebileceği donanımlar içerisinde en somut haliyle ürün alabileceğimiz donanım yazıcılarımızdır.
Farklı firmaların farklı model ve tasarımlarla üretmiş oldukları yazıcılar içerisinden kendimize ve işimize uygun olanını seçeriz. Teknik çizim ağırlıklı çalışmalar yapıyorsak daha büyük yazıcılara ihtiyaç duyarız. Şayet sadece yazışma üzerinden işlerimizi yürütüyorsak; bu durumda da daha küçük boyutlardaki yazıcılar ilgimizi çekebilir. Bu sebeple iş durumunuza ve konusuna yönelik farklı yazıcılar üretilmektedir.
Yazıcılar içerisinde lazerli baskı yapan modeller bulunduğu gibi püskürtmeli baskı yapan modeller de bulunmaktadır. Bunların dışında yazıcılar renkli ya da siyah beyaz çıktı alınabilecek şekilde de çeşitlenmektedir. Bu sebeple mürekkep önem kazanmaktadır. Mürekkebiniz renkli yazıcılarda 4 renktir. Bunlar; sarı, magenta, cyan ve siyahtır. Bu sebeple kartuşlarınız içerisine doldurduğunuz renkler ve mürekkep kalitesi önem kazanmaktadır. Yazıcılarınızın kartuşsuz ya da mürekkepsiz çalışması imkânsızdır. Bu yüzden kartuşlarınızı doldurmanız gerekmektedir.
merkezlerine de güven duyulması şarttır. Çünkü baskılarınızda yaşayacağınız sorunlar ciddi sıkıntılara yol açabilmektedir. Bu sebeple kaliteli mürekkep önemlidir. Dolayısıyla da orjinal kartuş almanız ya da kartuşlarınızı orjinal mürekkeplerle doldurmanız her zaman sizin için artı getirecektir. Orjinali taklit eden mürekkeplerden kaçınmalısınız.
Çünkü hiç bir iş yerinde soluk ve farklı tonlardaki çıktılar kabul edilmez. Bu yüzden çıktılarınızdaki renk kalitesi ve renklerin istenilen tonlarda olması elzemdir. Özellikle teknik çizim yapan ofisler ya da kamu kurumları için renklerin tonları ciddi derecede önem arz etmektedir.
 
Yazıcılarınız için her türlü orjinal kartuş ARC Toner Dolum Merkezimiz’de bulunmaktadır. Hem kaliteli hem de güvenli bir şekilde profesyonel kartuş dolum ekiplerimiz sayesinde orjinal kartuşlara sahip olabilir ve güvenli bir şekilde istenilen renk ve tonlardaki çıktılarınıza kavuşabilirsiniz.
Muadili ürünlerden şüphesiz bir miktar daha kaliteli baskı elde edebileceğiniz orjinal kartuşların doldurulduğu merkezimizde yazıcınızın markası ne olursa olsun çözüm üretilmektedir. Orjinal Brother, EPSON, DELL, HP, Toshiba, Maxell, NEC, OCE, SAMSUNG, LANİER, LEXMARK, APPLE, Panasonıc, IBM, Pitney Bowes, XEROX, SHARP, Canon, oki, Troy, Konika Minolta marka yazıcılarınız için kartuşlarımızı ARC Toner Dolum Merkezimiz’den alabilirsiniz.
Baskı kalitesi kullandığınız yazıcıdan ziyade kartuşlarınızla ilgilidir. Bu yüzden hatasız baskı ve kaliteli renk elde etmek istiyorsanız orjinal kartuşlar kullanmalısınız. Ancak piyasada pahalı satılan orjinal kartuşları sizlere uygun fiyatlarda temin ediyor ve sunuyoruz. Böylece işlerinizin düzenli ve problemsiz yürümesi için sizlere yardımcı oluyoruz.
Hem kaliteli hem de hesaplı olan orjinal kartuşlarımız merkezimizde sizleri bekliyor. Baskılarınızın kaliteli olmasını istiyor ve çıktılarınızda sorun yaşamak istemiyorsanız bizimle irtibata geçin. Kartuşlarınızı orjinal olarak uygun fiyatlarda güvenli bir şekilde profesyonel dolum ekibimizle dolduralım.
HER MARKA YAZICINIZ İÇİN ORJİNAL TONERLER
Bilgisayar çağında hemen her işimizi bilgisayarlar üzerinden gerçekleştirmekteyiz. Bu yüzden artık bilgisayarlar olmadan birçok işlemi gerçekleştiremeyiz. Bununla birlikte bilgisayarlar üzerinden gerçekleştirdiğimiz faaliyetlere yönelik gerekli olan donanımlar ürettiklerimizin sonucunu almamız adına etkili birer araçtır.
Bu yüzden donanımlar bilgisayarla birlikte bir bütündür. İşlerimizi kolaylaştıran donanımlar sayesinde somut ürünler elde edebilir ya da elde ettiğimiz somut ürünleri sanal ortamlara aktarabiliriz. Bu yüzden donanımlar olmadan işlerimizi yürütmemiz imkânsızdır.
Bilgisayar donanımları içerisinde en çok kullanılan donanım yazıcılardır. Gerek küçük boyutlu kâğıtlarda yapılan baskılara yönelik gerekse de daha büyük boyutlardaki kâğıtların baskılarına yönelik birçok farklı model ve markada yazıcılar bulunmaktadır. Yazıcıların farklı iş konularına yönelik ihtiyaçlara cevap verebilmek adına farklı tasarımları ve modelleri de bulunmaktadır. Bu yüzden yazıcılara yönelik piyasalar da her gün hareketlidir.
Çünkü ilimin bilimle birleştiği son noktada duran yazıcılar bizim için vazgeçilmezdir. Farklı marka ve modellerde çok çeşitli çıktılar elde edebilmek adına üretilen yazıcılar içerisinde renkli ve renksiz olanlar da bulunmaktadır. Dolayısıyla yazıcılara yönelik ihtiyaç malzemeleri de ilgili olan hemen her noktada satılmaktadır. Yazıcılar için gerekli olan tonerleri güvenli yerlerden almaya özen göstermeliyiz. Çünkü piyasada orjinal diye satılan birçok taklit ürün bulunmaktadır. Üstelik bunun yanı sıra orjinal diye satılan bu ürünler baskılarda birçok problemi de beraberinde getirmektedir.
ARC Toner Dolum Merkezi olarak müşteri memnuniyetini ön planda tutuyor kaliteli leri uygun fiyata sizlere sunuyoruz. Böylece sorunsuz hizmet için kaliteli ürünleri ekonomik olarak sizlerle buluşturuyoruz.
Ofis ve büro gibi iş alanlarınızda ya da diğer alanlarda kullandığınız yazıcılar için tonerlerinizi güvenilir yerlere doldurmanız önemlidir. Bunun için de güvenli toner dolum merkezlerini tercih etmelisiniz. Çünkü yazıcınız ne olursa olsun; tonerleriniz kaliteli ise baskıda kaliteyi yakalamış olursunuz. Bu yüzden toner kalitesi çıktı alırken kaliteli baskı elde etmek için önemlidir. Yazıcılarınızdan hatasız ve kaliteli çıktı almak istiyorsanız bizi tercih edin.
Toneriniz hangi marka olursa olsun; ARC Toner Dolum Merkezi’nden tonerlerinizi güvenilir bir şekilde doldurabilirsiniz. Brother, EPSON, DELL, HP, Toshıba, Maxell, NEC, OCE, SAMSUNG, LANİER, LEXMARK, APPLE, Panasonıc, IBM, Pitney Bowes, XEROX, SHARP, Canon, oki, Troy, Konika Minolta marka yazıcıların tonerleri merkezimizde doldurulmaktadır.
 
Başka yerlerde orjinal toner diyerek satılan tonerlere aldanmayınız. Çünkü birçoğu orjinal olmayıp baskı yaptığınızda sorun verecektir. Bununla birlikte çıktılarınız da daha düşük kalitede olacaktır. Tonerler içerisinde üç farklı renk bulunmaktadır. Bu renklerin karışımından ve tonlarından elde edilen diğer renklerle yazıcılarda siyah rengi yakalamak mümkün değildir.
Özellikle siyah baskı yaptığınızda gri bir tonda elde edeceğiniz çıktılar kalitesiz toner aldığınızın göstergesidir. Çünkü siyah toner ayrı olarak satılmaktadır. Aynı durum renkli baskılarınızda da kırmızı yerine pembe renk olarak kendisini gösterecektir. Bu sebeple baskı kalitesi önemlidir. İstediğiniz renkleri bilgisayarınızda göründüğü gibi parlak ve canlı şekilde elde etmek istiyorsanız leri tercih etmelisiniz.
Orjinal tonerler piyasada ciddi rakamlara satılmaktadır. Kaliteyi uygun fiyata sizlerin ayağına getiriyor ve daha ekonomik fiyatlara orjinal tonerlerinizi profesyonel dolum ekibimizle dolduruyoruz. Güvenli bir şekilde doldurulan tonerleri yine sizlere güvenli bir şekilde teslim ediyoruz. Kaliteli çıktılar için daha fazlasını ödemenize gerek yok.
ARC Toner Dolum Merkezi olarak sizlere orjinal tonerleri getiriyor ve baskılarınızdaki kaliteye adımızı yazmak istiyoruz. Üstelik diğer yerlerde yüksek fiyatlara sahip olabileceğiniz orjinal tonerleri oldukça düşük fiyatlara temin ediyoruz. Gelin tonerlerinizi dolduralım. Aradaki farkı kendiniz görün.
 
TÜM YAZICILARINIZI TAMİR EDİYORUZ
Teknoloji çağı ile birlikte evlerimize giren bilgisayar ve bilgisayara eklemlenen donanımları ile internet gibi sistemlerin varlığı bizleri sanal bir dünyanın içerisine çağırmaktadır. Bu sanal dünyada hemen hemen bütün işlerimizi gerçekleştirebiliriz. Eğitim, iş, haberleşme ve diğer faaliyetleri gerçekleştirebilmek adına bilgisayar artık vazgeçilmezimizdir. Bilgisayar ile birlikte vazgeçilmeyen bazı donanımlar da bulunmaktadır. Bu donanımlar soyuttan somuta geçişi kurgulayan birtakım donanımlar tasarlanmıştır.
Donanımlar olmadan sanal âlemde bulunmak nasıl ki imkânsız ise; yine donanımlar olmadan sanalda yürüttüğümüz işlemlerimizi gerçek dünyaya aktarmamız imkânsızdır. Dolayısıyla donanımlar bizler için önemlidir. Onlar olmadan soyut ve somut iki dünya arasında sıkışıp kalırız. Bu donanımların da doğru çalışması ve sorun çıkardığında tamir edilmesi gerekmektedir. Bilgisayar donanımlarından bir tanesi de yazıcılardır.
Ev ya da iş yerinde, hayatımızın hemen her köşesinde artık bilgisayarlar bulunuyor. Hemen hemen tüm işlerimizi bilgisayarlar ve donanımları sayesinde gerçekleştirebiliyoruz. Bu yüzden de yazıcılara ihtiyaç duyuyoruz. Yazıcılarımız çok farklı marka ve modellerde olabiliyor. Bununla birlikte siyah beyaz ve renkli yazıcı olarak da bizlere alternatif sunan teknoloji, farklı firmaların farklı ihtiyaçlara cevap verdiğini de gösteriyor.
Yazıcılar içerisinde sadece A3 ya da A4 boyutlarında siyah beyaz veya renkli çıktı alabileceğiniz modeller bulunmuyor. Bunlar dışında daha büyük ölçülerdeki kâğıtlara alabileceğiniz çıktılar için tasarlanmış; daha çok teknik çizim için çıktı alabileceğiniz yazıcılar da bulunmaktadır. Bu yazıcılar için özellikle teknik personele ihtiyaç duyulmaktadır. Çoğu teknik tamir yaptırmak istediğiniz yerde yazıcınızın modeli ya da markası sizleri sınırlayıcı olabilir.
Kısacası her tamirat yapan teknik dükkân sizlerin taleplerine cevap veremeyebilir. Bu yüzden bizler ARC Toner Dolum Merkezi olarak her türlü model ve markadaki yazıcılarınızın teknik tamir işlerini gerçekleştiriyoruz. Profesyonel ekibimiz sayesinde sizlere özenli hizmet vererek; yazıcılarınızın doğru çalışması için çalışıyoruz.
Her ne kadar firmalar, satış sonrası hizmet ve garanti kapsamını arttırsa da bir süre sonra kapsanan süre tamamlanmış oluyor. Bu yüzden garanti kapsamı dışında kalan yazıcılarınız bozulduğunda güvenilir yerlerde yaptırmanız gerekiyor. Ancak yazıcılarımızın kalitesi ya da markası ne olursa olsun garanti kapsamı dışında olan yazıcılar için bozulduğunda tamir amacıyla götürdüğümüz teknik servislere ciddi ücretler ödemek gerekebiliyor.
Üstelik güvendiğiniz bazı teknik servislerde ödeyeceğiniz ücret çok maliyetli olabiliyor. Bunların dışında yazıcınız bozulduğunda yetkili servise götürüyorsunuz. Ancak yetkili servis, yazıcınızı sizlere belirli bir gün ve saatte teslim edebileceğini söylüyor. Bu durumda bir süre yazıcınız olmadan kalabiliyor ve belki de işlerinizi yürütemiyorsunuz. Bu yüzden ARC Toner Dolum Merkezi olarak her türlü yazıcınızı uygun fiyatlara tamir ediyor; güvenli şekilde sizlere teslim ediyoruz. Bizler sadece yazıcılarınızın toner ve kartuşlarıyla ilgilenmiyoruz. Bunun yanı sıra Brother, EPSON, DELL, HP, Toshıba, Maxell, NEC, OCE, SAMSUNG, LANİER, LEXMARK, APPLE, Panasonıc, IBM, Pitney Bowes, XEROX, SHARP, Canon, oki, Troy, Konika Minolta markalı yazıcılarınızla diğer tüm markalardaki yazıcılarınızın tamirini de yapıyoruz.
Yazıcınızın markası ne olursa olsun her türlü at işlerini gerçekleştirmekteyiz. Garanti kapsamındaki ürünlerinizi de kısa sürede almak istiyorsanız ve işimiz acele diyorsanız sizlere istediğiniz zamanda yazıcılarınızı teslim ediyoruz. Uygun fiyatlara profesyonel ekibimiz ile yaptığımız tamiratlar ile yazıcılarınızı güvenli bir şekilde sizlere teslim ediyoruz.
Ofisinizde ya da evinizde sizlerin en büyük yardımcılarından biri olan ARC Toner Dolum Merkezi olarak, işlerinizi yürütebilmeniz için sizlere yardımcı olmaya hazırız. Bu yüzden yazıcılarınızda herhangi bir problemle karşılaştığınızda bizlere ulaşmanız yeterli olacaktır.
 
YAZICILARINIZ İÇİN MUADİL KARTUŞLAR
Küreselleşen dünyada farklı faaliyetler artık internet ve bilgisayarlar üzerinden yürütülmektedir. Bunun en önemli etkisi ise; dünyada bilgisayar ve internet kullanımında artış olmasıdır. Bu artış internet adı verilen bir çeşit küresel ağ ve bağlantı sistemi içerisinde kullanım yoğunluğunun fazlalaşmasından kaynaklanmaktadır. Bu yoğunluğun sebebi ise; farklı işlemlerin bilgisayar ve internet üzerinden yürütülebilir hale gelmesidir.
Bilgisayar ve internet üzerinden yapabileceğiniz işlemler ile artık dünya evinize gelmektedir. Bu etkinin en büyük yansıması ise; iş alanlarındaki etkilenmelerdir. Çünkü iş dünyasında yönelik olarak siyasi ve fiziki sınırlar giderek daha da geçirgen hale gelmektedir. Dolayısıyla iş dünyası internet üzerinden kendisine yeni bir sınır çizmektedir.
İş dünyasının kendi belirlediği faaliyet alanı için birtakım gereksinimler olduğu şüphesizdir. Bunlardan bir tanesi de bilgisayar yazılım ve donanımlarıdır. Yazılımlar olmadan donanımları kullanmak elbette imkânsızdır. Ancak donanımlar somut çıktıları elde edebilmek adına tek aracılardır. Bu sebeple de donanımlar bilhassa iş dünyası için çok önemlidir. Somut çıktıları alabileceğimiz en önemli donanım ise; yazıcılardır.
Yazıcılar iş yapabilmek ve somut çıktı üretebilmek adına ne kadar önemliyse; yazıcılar içerisinde yer alan aparatlar da yazıcıların çalışabilmesi için o kadar önemlidir. Dolayısıyla yazıcıların sorunsuz çalışabilmesi için mürekkebe ihtiyacı vardır.
Yazıcılar için üretilen mürekkepler ise 4 renktedir. Sarı, magenta, cyan ve siyahtır. Yazıcılardan dilediğiniz çıktıları alabilmeniz için mürekkeplerin bulunması şarttır. Bu mürekkeplerin yazıcılar içerisinde çalışır hale gelebilmesi için de kartuşlar içerisine doldurulmaktadır. Kartuşlar içerisine doldurulan mürekkepler ile ister renkli isterseniz de siyah beyaz çıktı almanı mümkündür. Kartuşları yazıcınızın içerisine yerleştirmeniz baskı yapabilmeniz yeterli olacaktır.
Bu kartuşlar farklı kartuş dolum merkezlerinde doldurulabilinir. Önemli olan güvenli kartuş dolum merkezlerinde kartuşlarınızı doldurmanızdır. Çünkü kaliteli mürekkep sorunsuz çıktı alabilmeniz adına gereklidir. Dilerseniz kartuş doldurmak yerine yenisini de alabilirsiniz. Ancak piyasada artık kartuşlar ekonomik fiyatlara doldurulduğundan daha çok tercih edilmektedirler.
Kartuş içerisine doldurulan mürekkep ya orijinal ya da muadili olabilmektedir. Kısacası orjinalinden farksız kaliteli mürekkepler orjinaline eşdeğer olarak üretilmekte ve piyasada daha düşük bir fiyata satışa sunulmaktadır. Ne olursa olsun kartuşunuzu güvenli merkezlere doldurmanız bu noktada daha da önemlidir. Çünkü muadil kartuş dolduracaksınız satış ve dolum noktasına güvenmeniz gerekmektedir. Aksi takdirde paranızı çöpe atmış olursunuz.
 
İnternet çağında hemen herkesin evinde ya da iş yerinde kullanmış olduğu ve adeta elimiz ayağımız olan yazıcılardan baskı alırken; kartuşumuzun kalitesi önemlidir. Yazıcınız ister siyah beyaz olsun isterse de renkli olsun fark etmez. Çıktı alırken kaliteli ve hatasız baskılar önemlidir. Çünkü kaliteli ve hatasız baskılar iş yapabilmek adına kritik derecede önem arz etmektedir.
Yazıcınızın markası ya da modeli ne olursa olsun Brother, EPSON, DELL, HP, Toshıba, Maxell, NEC, OCE, SAMSUNG, LANİER, LEXMARK, APPLE, Panasonıc, IBM, Pitney Bowes, XEROX, SHARP, Canon, oki, Troy, Konika Minolta ve diğer tüm markalardaki yazıcılar için ARC Toner Dolum Merkezi’nde profesyonel dolum ekibimiz tarafından kartuş dolumu gerçekleştirilmektedir.
Orjinal kartuş yerine orjinaline eş değer olan kartuşları da yine merkezimizden temin edebilir dolum ekibimiz tarafından kartuşlarınızı doldurabilirsiniz. Çok fazla çıktı almanız gerekiyorsa; orjinale eş değer muadil kartuş daha ekonomik olacaktır. Bu yüzden muadil kartuşları tercih etmeniz gerekecektir. Ancak hangisinin daha kaliteli baskı yaptığını bilemeyiz.
Önemli olan baskının kalitesi ve hatasız olmasıdır. İstediğiniz kalitede ve canlılıktaki renklerde çıktılar almak için muadil kartuşlarınızı güvenilir yerlerden almanız ve güvenilir yerlere doldurtmanız gerekmektedir. Dolayısıyla merkezimizden güvenli bir şekilde kartuşlarınızı alabilir ve doldurtabilirsiniz.
 
YAZICILARINIZ İÇİN MUADİL TONERLER
Küresel dünyaya entegrasyon içerisinde küresel ağ sistemleri kurgulanmaktadır. Bu ağ sistemlerinden bir tanesi de internettir. İnternet kullanıcılarının gün geçtikçe arttığı çağımızda bilgisayar hemen herkesin iş yerinde ya da evlerinde bulunmaktadır.
Şüphesiz bilgisayar içerisindeki yazılım ve dış kısmına entegre olan birtakım donanımlar sayesinde çalışabilmektedir. Bu donanımlar hem iş hem de günlük yaşamda bizlerin işlerini kolaylaştırmaktadır. Özellikle bir işlemin çıktısını alabilmek adına tasarlanan donanımlar, bürokrasinin yoğun olarak faaliyet gösterdiği ülkemizde önemlidir.
Somut olarak çıktı alabileceğimiz donanım olan yazıcılar bizlerin vazgeçilmezidir. Yazıcılar içerisinde farklı birçok model bulunmaktadır. Örneğin siyah beyaz çıktı alabilmenize olanak sağlayan yazıcılar ya da renkli yazıcıların yanı sıra iş hayatına yönelik daha büyük kâğıtlarda alabileceğiniz çıktılar için tasarlanmış yazıcılar bulunmaktadır.
Özellikle teknik çizim gibi birtakım iş hayatına yönelik baskıda bulunabilmek adına ciddi miktarlarda mürekkep gerekmektedir. Mürekkep olmadan yazıcınız ne olursa olsun çalışmaz. Bu yüzden büyük ölçekli kâğıtlara daha fazla mürekkep gerekecektir. Dolayısıyla da mürekkep fiyatlarını göz önüne aldığınızda ciddi rakamlar ödemek durumunda kalabileceksiniz.
Mürekkepler kaliteli baskıda bulunmanız adına önemlidir. Çünkü kalitesiz mürekkeplerle yapacağınız baskılardan istediğiniz sonuçları elde edemeyebilirsiniz. Özellikle örnek vermek gerekirse; teknik çizime yönelik bir çıktı almak istediğinizde çizgilerin tam olarak basılmaması ya da gri tonlarında silik ve cansız renklerle çizgilerin çıkmış olması çiziminizi tehlikeye sokabilir. Bu sebeple mürekkep kalitesi hangi tür yazıcı kullanırsanız kullanın ya da hangi işi yapıyor ve hangi konuya yönelik çıktı alıyorsanız alın; önemlidir.
Kaliteli mürekkebi satın alabilmek için de güvenilir yerlerden almanız gerekir. Bu yüzden AC Toner Dolum Merkezi’nde kaliteli mürekkepler bulabilir ve güvenli bir şekilde tonerlerinizi doldurabilirsiniz. Bu durum özellik alımlarında görülmektedir. Paranızın çöpe gitmesini istemiyorsanız kaliteli mürekkebi bulmanız gerekmektedir.
Çünkü çoğumuz orjinal tonerlere yüksek maliyetli olmasından dolayı ilgi göstermeyiz. Bunun yerine orjinal olmayan tonerleri tercih ederiz. Çünkü özellikle bir ofis sahibiysek ve sürekli çıktı almamız ve baskı yapmamız gerekiyorsa tonerlerin maliyeti oldukça yüklü olabilir. Bu yüzden orjinal olmayan tonerlere yöneliriz. Ancak hangisinin güvenli olduğunu bilemeyiz.
 
Baskılarınızda sorunla karşılaştığınızda ise; ödemiş olduğunuz parayı çöpe atmak durumunda kalırsınız. ARC Toner Dolum Merkezimiz’de orjinal olmayan ama muadil toner bulunmaktadır. Daha kaliteli çıktılar elde edebilmeniz için orjinalinden farksız ve düşük fiyatlara sizleri bekleyen muadil tonerler ile baskılarınızı güvenilir ve sorunsuz olarak yapabilir; orjinal tonerlerde elde edebileceğiniz kaliteye eşdeğer kalitede çıktılar alabilirsiniz.
Almış olduğunuz çıktılar ve bu çıktıların kalitesi sizler için ne kadar önemliyse; bizler için de o kadar önemlidir. Sorunsuz ve hatasız baskı yapabilmeniz ve kaliteli çıktıları ekonomik fiyatlara alabilmeniz için buradayız.
Brother, EPSON, DELL, HP, Toshıba, Maxell, NEC, OCE, SAMSUNG, LANİER, LEXMARK, APPLE, Panasonıc, IBM, Pitney Bowes, XEROX, SHARP, Canon, oki, Troy, Konika Minolta ve diğer tüm markalardaki yazıcılar için muadil tonerleri ARC Toner Dolum Merkezi’nden satın alabilir ve profesyonel dolum ekibimiz sayesinde tonerlerinizi muadili ile ekonomik fiyatlara doldurabilirsiniz.
Paranızı çöpe atmak istemiyorsanız bizi tercih edin. Çünkü dolum merkezimizde profesyonel dolum ekiplerimiz tarafından orjinaline eşdeğer tonerler satışa sunulmaktadır. Böylece daha uygun fiyatlara orjinaline yakın tonerler elde etmeniz mümkündür. Dolayısıyla da baskılarınızdaki kalite orjinal mürekkeple yapılan baskının kalitesinden farksız olacaktır. ARC Toner Dolum Merkezi olarak sizlere orjinalinden farkı olmayan tonerler sunuyoruz. Baskılarınızda kalite arıyorsanız ARC Toner Dolum Merkezi’ni tercih edin.

Bunlar da ilginizi çekebilir