• DOLAR 32,51 %-0.09
  • EURO 35,05 %0.43
  • ALTIN 2.435,42 %0.50
  • BİST100 9.717 %-0.05
  • BITCOIN 64.800 %1.42
  • ETHERIUM 3.160 %0.51
19°

Ankara asansörlü evden eve Taşımacılık

Firma Kodu #1309
Sektör Kargo - Nakliyat
Adres Barbaros mahallesi, büklüm sokak,57/4, Çankaya/ANKARA
URL http://www.evdeneveankaranakliyat.biz
Şehir/Eyalet Anse-aux-Pins
Eklenme Tarihi 22.05.2023
ANKARA ASANSÖRLÜ NAKLİYAT
Ankara Atakan Asansörlü Nakliyat eşya taşımada yüksek katlara en iyi pratik çözüm olduğu herkes tarafından bilinmektedir. Teknolojiyi en yakından takip eden aktif olan Ankara Atakan Asansörlü Nakliyat şirketimiz işlerinizde yılların vermiş olduğu deneyim ile profesyonel asansörlü nakliyat hizmetleri vermekteyiz.
Müşterimizin asansörlü taşımacılığı neden tercih etmelidir?
Bina içindeki merdivenlerden eşya taşınırken eşyaların sağa sola çarpması nedeni ile eşyanızın çizilme ve kırılma olasılığı çok yüksek olabilmektedir.
Ev eşyanız bina içinde elemanlar tarafından taşınır iken hem zaman kaybı olmadan hızlı bir şekilde taşınır.
Asansörlü evden eve nakliyat sistemini tercih eden müşteriler bina içinde oturan apartman sakinlerini kesinlikle rahatsız etmeden ev eşyanızın taşınması asansörlü nakliyat ile sağlanmaktadır.

ASANSÖRLÜ TAŞIMACILIK İLE İLGİLİ TEKNİK BİLGİ
En küçük ev eşyanızdan tutunda en büyük ev eşyanıza varıncaya kadar asansörlü nakliyat sistemi ile taşınmaktadır. Asansörlerimiz 23 kata kadar çıkabilen hidrolik mekanizması ile çalışan otamatik böcker marka uzayan iskele kolonları alüminyum gri renkte sünek bir metalden yapılmıştır. Doğada genellikle boksit cevheri halinde bulunmaktadır ev taşıma işleri için bulunmaz bir şaheserdir.


ASANSÖRLÜ TAŞIMACILIKTA HIZ
Ankara Atakan Asansörlü Nakliyat ile 5+1 ev eşyanızı 3 saat içinde ambalajlayarak taşıyoruz.

ASANSÖRLÜ TAŞIMACILIK TAŞINMA İŞLEMLERİ
Asansörlü taşımacılık gerçekleşirken balkon veya pencere aracılığı ile taşınması sağlanmaktadır. Eğer balkon kapınız küçük ve dar ise salonunuzdaki pencere camını marangoz ustamız çıkartarak asansörlü taşımayı camdan yapmaktayız. Asansörlü taşımacılık bittikten sonra marangoz ustamız tekrar salondaki çıkardığı pencere camınızı yerine moteleyerek asansörlü taşıma işini sonlandırmış olurlar.
ASANSÖRLÜ NAKLİYAT İLE NELER TAŞINIR?
Ev eşyası, büro eşyası, ofis eşyası, inşaat malzemeleri, klima taşınması, mobilya ve cam taşınması, katlara su veya doğal gaz boruları taşınması vb… Asansörlü taşımacılıkta teknolojik olarak bulunmaz bir zümrüt gibidir.

Sizde zamanınızı boşa harcamayın bizi arayarak asansörlü taşımacılığın faydalarından yararlanın.

Bunlar da ilginizi çekebilir