• DOLAR 32,34 %0.23
  • EURO 35,07 %-0.18
  • ALTIN 2.308,92 %1.38
  • BİST100 9.080 %3.10
  • BITCOIN 70.490 %1.93
  • ETHERIUM 3.564 %1.43
12°

Altyapı Tesisat

Firma Kodu #2444
Sektör Sıhhi Tesisat
Adres inönü mah. 364. sk.
URL http://www.su-kacagi.gen.tr/
Şehir/Eyalet Ucar
Eklenme Tarihi 22.05.2023
Su tesisatçısı ustalık gerektiren iştir. Eline bir boru anahtarı bir ingiliz anahtarı alıp ta ben su tesisatçısıyım demek değildir. Su tesisatçısı bilgi, birikim ve tecrübe ile elde edilir. Kısacası su tesisatı olarak her ne işiniz varsa biz sizinle çalışmaya hazırız. Altyapı Tesisat olarak sizde bizimle çalışır mısınız?
Su tesisat alanında sunduğumuz tüm hizmetler 2 yıl garantili olup. 30 dakikada servis garantisi sunmaktayız.

Su Kaçağı
Su-kacagi-bulma
Su kaçağı bulma
Su kaçağı bulma işlerinde kameralı su tesisat cihazları kullanmaktayız. Sektörde hızla gelişen firmaların arasından sıyrılan, kameralı su tesisat kaçağı bulma firmamız tarafından itina ile yapılmaktadır. Su kaçaklarını, bu sistemleri kullanarak bulmakta ki amaç evlerde ve iş yerlerinde gereksiz kırım, onarım, tadilat işlerini önleyerek masrafı azaltmaktır. Netice itibari ile müşterilerimiz daha az masraf ile karşılaşıp, kısa sürede su kaçağı sorunundan kurtuluyor.

Pimaş Açma
pimas-acma
pimaş açma
Pimaşa atılan katı atıklar, peçete, donmuş yağlar pimaşların tıkanmasına ve kullanamamıza neden olur. Pimaş tıkanıklığı sorunu meydana geldiğinde işinin uzmanı pimaş açma firmalarından destek alınması tavsiye edilmektedir. Özel eğitimden geçen uzman ekibimiz ile özel olarak tasarlanmış cihazlara sahiptir ve bu cihazlar özel olarak eğitilmiş personel tarafından kullanılmaktadır. Tüm işlemlerimiz ve sunduğumuz hizmetler garanti kapsamı altındadır.
http://www.su-kacagi.gen.tr/

Bunlar da ilginizi çekebilir